Asta, da, dramă! Durerile de cap nu-i dădeau pace, iar când a ajuns la medic a primit un verdict crunt: cinci tumori cerebrale și cancer de piele!

Publicat: 08/12/2019 | 15:15

McKennah Carter, o tânără de 20 de ani din Marea Britanie, s-a prezentat la medic din cauza durerilor de cap care nu-i dădeau deloc pace. Acolo a primit un diagnostic crunt: avea deja cinci tumori cerebrale și cancer de piele în stadiul 4.

Logic, vestea a dărâmat-o din toate punctele de vedere pe McKennah Carter. Celulele tumorale s-au răspândit rapid în ficat, plămâni și oase.

În 2017 am fost diagnosticată cu un melanom stadial după ce mi-am găsit o aluniță canceroasă pe spate. La vremea respectivă eram foarte discretă despre asta și aproape stânjenită. Nu voiam ca oamenii să mă vadă drept fata cu cancer. Mi s-a spus că șansele de a reveni vreodată au fost extrem de puțin probabile. Cel mai probabil n-aș fi nevoit să-mi fac griji pentru tot restul vieții. Aproape exact un an mai târziu, ei (n. r. medicii) mi-au făcut RMN-ul creierului și au descoperit cinci tumori cerebrale. Scanări CT și biopsii mai târziu în acea zi au dezvăluit că cancerul nu s-a răspândit numai la creierul meu, ci la ficatul meu, plămânii, oasele și ganglionii limfatici„, afirma tânăra potrivit antena3.ro.

McKennah Carter a reînceput radioterapia, a suferit mai multe intervenții chirurgicale de îndepărtare a tumorilor și urmează un tratament cu limfocite infiltrative tumorale (TIL).