Ăsta a fost ultimul sezon Vocea României?! Pro TV ar putea renunța la show. Care e motivul

Publicat: 22/12/2019 | 10:42

Vineri seară, ”Vocea României” – unul dintre cele mai vizionate show-uri ale ultimlor ani, și-a desemnat marele câștigător. Cei patru finaliști ai sezonului 9 au urcat pe scenă pentru a aduce în fața telespectatorilor interpretări de neuitat și au prezentat câte trei momente: unul singuri, unul alături de antrenor și unul alături de un invitat special.

Dragoș Moldovan, din echipa Tudor, l-a avut alături pe Tiberiu Albu, unul dintre câștigătorii Vocea României, iar Andi Țolea, din echipa Smiley, a cântat alături de interpreta Jo. Jasmina Răsădean, din echipa Irinei, a urcat pe scenă cu Liviu Teodorescu, fost participant Vocea, iar Elena Bozian, din echipa Horia, a avut-o alături pe actrița Oana Sârbu. Vânând, ân gând, premiul de 100.000 de euro, fiecare finalist s-a pregătit intens și a repetat toată săptămâna pentru a-i surprinde pe cei de acasă și pentru a-i convinge că merită votul lor și titlul de ”Vocea României”. Într-un final, fericitul câștigător a fost Dragoș Moldovan, iar acesta a plecat acasă cu marele premiu de 100.000 de euro.

”Gulperi”, serial-surpriză

În ceea ce privește audiențele înregistrate, ”Vocea României” nu a mai fost totuși, ”number one”, pierzând primul loc al clasamentului pe segmentul național. Ceea ce ridică unele semne de întrebare, iar responsabilii Pro TV au o temă de gândire pentru viitor. Există o oarecare ”inerție” în ceea ce privește emisiunea sau telespectatorii încep, încetul cu încetul, să se plictisească? Există și speculații conform cărora acest sezon ar fi ultimul, chiar dacă finala de vineri seara a fost urmărită – conform paginademedia.ro – de 1, 4 milioane de telespectatori. Surprizător, Kanal D a avut întâietate pe segmentul național, serialul ”Gulperi” reușind să se claseze peste ”Voce”. Conform sursei precizate mai sus, cifrele înregistrate de finala ”Vocea României” au fost mai mici decât anul trecut, însă aproape la egalitate cu cele de acum doi ani, atunci când pe primul loc s-au clasat doi oameni din echipa lui Smiley.