Asistenta și băiețelul ei au scăpat din focarul de la Suceava și așteaptă o minune, la izolare: ”Poate mâine…” + Răspunsul uluitor de la ”Spitalul morții”: ”Sunteți pe cont propriu!”

Publicat: 30/03/2020 | 19:02

Ancuța Trifan și băiețelul ei de un an și nouă luni au trecut prin momente teribile săptămâna trecută. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, v-a relatat incredibila poveste a celor doi, care au schimbat mai multe spitale, au ajuns chiar și în cel din Suceava, supranumit, sinistru, ”Spitalul morții”, pentru ca, în final, să fie plasați la izolare, în locuința tinerei mămici. Acum, femeia de 29 de ani așteaptă, cu sufletul la gură, rezultatul testului pentru COVID-19, care i-a fost făcut doar micuțului. (CITEȘTE ȘI: ASISTENTA ȘI COPILUL EI AU FOST EXTERNAȚI DIN “SPITALUL MORȚII”, DAR NU ȘTIU ÎNCĂ REZULTATUL TESTULUI. “SPER SĂ NU FI FOST INFECTAȚI AICI…”)

EXCLUSIV: Demisii în masă la Spitalul Orăștie. Medicii, revoltați pentru că nu echipamente de protecție și se tem pentru viața lor

Pentru o clipă, a crezut că vizionează celebrul film de groază Vineri 13. Se întâmpla, într-adevăr, într-o zi de vineri, atunci când Ancuța Trifan, o mămică de doar 29 de ani, aștepta, cu sufletul la gură, să părăsească Spitalul Județean din Suceava, acolo unde era deja focarul coronavirusului din România. Ea și băiețelul de un an și nouă luni, diagnosticat cu bronșiolită, se aflau acolo de două zile, timp în care au trecut prin momente grele, de panică, la un loc cu pacienți despre care Ancuța știa, la acel moment, că ar fi infestați cu virusul COVID-19.  (VEZI ȘI: CUM SE PREGĂTEȘTE SPITALUL DE URGENȚĂ SLATINA PENTRU SCENARIUL 4. 600 DINTRE CEI 1.400 DE ANGAJAȚI, TRIMIȘI ÎN CONCEDIU CA SĂ…_

A cerut atunci testarea ei și a micuțului, iar asta s-a întâmplat abia vineri, cu puțin timp înainte de a părăsi spitalul. Până la urmă, testul i-a fost făcut doar băiețelului, după care cei doi au fost duși cu ambulanța la domiciliul femeii și plasați la izolare pentru 14 zile. I s-a spus că rezultatul va veni cât de curând, doar că au trecut deja aproape patru zile, iar Ancuța nu a primit încă niciun răspuns.

CIFRE COVID-19. Victimele coronavirusului din SUA au depășit numărul civililor uciși în Războiul din Afganistan

Băiețelul Ancuței este tratat acasă, cu antibotice! Se simte mai bine

Ancuța Trifan: ”Făceam febră, tuse seacă…”

Este însă optimistă, dar nu ascunde că așteaptă, oarecum agitată, un răspuns care să fie, musai, de bine. A întâmpinat și unele probleme, de atitudine a unui cadru medical de la Spitalul din Suceava, dar, la câte a suferit săptămâna trecută, asta e floare la ureche! Băiețelul se simte mai bine și asta îi ridică moralul. ”Acum sunt acasă, în așteptarea rezultatului. Am sunat peste tot, că nu mai am răbdare, au trecut atâtea zile… Nu a venit rezultatul, mă gândeam chiar să sun la Iași, acolo unde cred că se interpretează testul. Mi se pare cam mult …de vineri până azi și nu se știe nimic”, spune Ancuța. (NU RATA: DEZVĂLUIRILE CUTREMURĂTOARE ALE UNUI ROMÂN AFLAT ÎN ”ZONA ROȘIE”: ”A MURIT DUPĂ DOUĂ ZILE! EU RISC ÎN FIECARE CLIPĂ!”)

”Ideea e că noi nu avem simptome și nu au fost prea interesați să ne testeze și nici acum să aflam… deși, după mine, ar fi trebuit să fim o prioritate, ca să nu ne infectăm! Oricum, băiatul este mai bine. Ia antibiotic pe gură, pentru că nu am reușit să-i prind vena, nici eu, nici cei de la ambulanță, care au venit special pentru asta. Dar sunasem la spital, am vorbit cu un medic, a spus să nu-i mai deranjez, că suntem pe cont propriu acum. Și mi-a închis”, a povestit Ancuța Trifan, pentru CANCAN.RO.

DATE OFICIALE Peste 610.000 de contracte de muncă au fost suspendate sau încetate. Care sunt cele mai afectate domenii

”Acum, na, sperăm să fie bine și cu asta. Să se vindece complet, că oricum nu putem merge la niciun control. Noi tot așteptăm rezultatul cu sufletul la gură. Mă gândesc că până azi făceam febră, tuse seacă, dureri musculare, dacă am fi avut ceva”, a încheiat Ancuța Trifan. (VEZI AICI: MĂRTURIILE TULBURĂTOARE ALE FOSTULUI COLEG AL LUI LOBONȚ LA NAȚIONALA DE TINERET: “SE FERESC DE TINE PE STRADĂ…” + ”DACĂ NE VĂD, NE DAU AFARĂ!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)