Asistenta Mihaela Enache bătută și traumatizată prin metode greu de imaginat

Publicat: 07/01/2020 | 10:22

Adevărul iese la iveală în cazul asistentei Mihaela Enache. Calvarul pe care l-a trăit femeie este de neimaginat. În urma înmormântării tot mai multe voci încep să se facă auzite și să vorbească despre ce era nevoită să suporte femeia. (CITEȘTE ȘI: POLIȚIȘTII DE LA RUTIERĂ AU ”TĂBĂRÂT” PE GIGI BECALI! IMAGINI EXCLUSIVE)

O apropiată a familiei a declarat, sub protecția anonimatului, că asistenta avea o viață de calvar, alături de soțul ei, fost polițist în cadrul IPJ Vaslui. Era bătută regulat cu brutalitate. Soțul acesteia apela chiar la metode de tortură, una dintre ele fiind bătaia cu o șosetă plină cu nisip. Inspirată din practicile Securității comuniste, procedura nu lasă urme vizibile pe corpul victimei. (VEZI ȘI: MIHAELA ENACHE A MURIT CHIAR ÎNAINTE DE REVELION. A FOST BĂTUTĂ DE SOȚ CU SCAUNUL)

Această variantă este suținută și de medicii legiști, care au realizat autopsia asistentei și care au constatat că trupul ei avea leziuni multiple difuze și doar câteva focale.

Concluziile șocante ale necropsiei

Rezultatele preliminare ale necropsiei asistentei Mihaela Enache au dezvăluit faptul că avea un hematom în spatele rinichiului stâng. Medicii legiști s-au declarat șocați de stare trupului asistentei. Cadavrul era plin de leziuni difuze care indică faptul că a fost vreme îndelungată bătută.

“S-au făcut niște analize mai amănunțite, dar durează până când vor sosi toate rezultatele. Primul semn de întrebare este acel hematom de la spate, dar nu putem să ne pronunțăm noi, vom trimite un raport organelor de anchetă”, au declarat reprezentanții IML Iași.

Polițiștii au deschis un dosar penal, în care polițistul Mihai Enache este cercetat pentru ucidere din culpă și violență în familie.