Asistentă medicală din Cluj, dată afară din chirie de teama coronavirusului: „A spus că nu-și poate asuma riscul”

Publicat: 11/04/2020 | 21:39

Teama cauzată de coronavirus poate atinge cote maxime atunci când nici realitatea nu îți mai oferă răspunsurile de care ai atâta nevoie. O asistentă din Cluj s-a trezit dată afară din apartamentul în care locuia cu chirie, după ce proprietarul i-a mărturisit că nu-și poate asuma niciun risc și că nu-și permite să-și mai împartă casa cu ea, din cauza pandemiei de COVID-19. 

O asistentă medicală din Cluj a postat pe contul ei de Facebook o poveste extrem de tristă și halucinantă. Tânăra a mărturisit cum proprietarul apartamentului în care locuia cu chirie a dat-o afară, din cauza coronavirusului.

MAGAZINELE SE DESCHID în mai multe state europene. Care sunt țările care RISCĂ relaxarea restricțiilor

„Sunt asistent medical, iar duminică am fost dată afară din locuinţă de proprietar (a spus că nu-şi poate asuma riscul de a locui cu mine în aceeaşi casă) de frica… virusului. Momentan, stau cu cineva, dar e un provizorat. Lucrez la Chirurgie 3, iar dacă aveţi informaţii despre o garsonieră vă rog P.M. Mă aştept la oferte decente. Poate fi şi o cameră la casă”, a scris asistenta pe contul personal de socializare.

Auzind acestea, managerul Institutului de Gastroenterologie şi Hepatologie Cluj-Napoca, Mihai Mleşniţe i-a venit în ajutor asistentei și a mărturisit că, pentru moment, aceasta locuiește împreună cu fiica lui.

„Am făcut demersuri să îi venim în ajutor şi, cu sprijinul unor oameni de suflet, avem o ofertă de locuinţă pentru doamna asistentă de la Clinica Chirurgie 3. Gestul acelui proprietar mi se pare jenant”, a spus Mleşniţe.