Asistentă de 28 de ani, moartă din cauza coronavirusului! Femeia era însărcinată

Publicat: 16/04/2020 | 13:10

Coronavirusul demontează pe zi ce trece mitul potrivit căruia ucide numai persoanele în vârstă! O tânără asistentă de numai 28 de ani a murit după ce a pierdut lupta cu COVID-19, iar tragedia este cu atât mai mare cu cât aceasta era însărcinată.

Mary Agyeiwaa Agyapong, o asistentă de numai 28 de ani care lucra la Spitalul Luton și Dunstable University Hospital, din Statele Unite ale Americii, a murit duminică, din cauza coronavirusului. Femeia era însărcinată și, din fericire, medicii au reușit să-i salveze copilul, făcându-i cezariana la timp.

POLITICĂ. Țara în care coronavirusul a câștigat alegerile. Rezultate șocante!

Șefii și colegii asistentei sunt răpuși de durere și au numai cuvinte de laudă la adresa tinerei femei care a pierdut lupta cu COVID-19.

”A fost o asistentă uimitoare și un exemplu pentru oricine. Gândurile noastre sunt îndreptate spre familia și spre prietenii ei în aceste momente dificile”, a dezvăluit David Carter, unul dintre șefii acesteia.

Fetița pe care medicii au reușit să o salveze a fost numită Mary, în amintirea mamei sale care s-a stins din viață la numai 28 de ani.