Asistenta care a fost internată cu copilul în “Spitalul morții” a primit rezultatul testului abia după 18 zile: “Am sunat zilnic la DSP, ba chiar și…”

Publicat: 15/04/2020 | 18:57

18 zile de coșmar! Asta a trăit Ancuța Trifan până în prima zi a acestei săptămâni! Atunci când răspunsul a făcut-o să se lase pe spate, pe scaun, și să răsufle ușurată: rezultatul testului COVID-19, negativ! Este povestea unei tinere asistente medicale și a copilului ei de un an și nouă luni, care au avut parte de momente tensionate în „Spitalul morții” de la Suceava, dar și după externare. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detalii de ultimă oră, în exclusivitate, despre cei doi. (CITEȘTE ȘI: ASISTENTA ȘI BĂIEȚELUL EI AU SCĂPAT DIN FOCARUL DE LA SUCEAVA ȘI AȘTEAPTĂ O MINUNE, LA IZOLARE: ”POATE MÂINE…” + RĂSPUNSUL ULUITOR DE LA ”SPITALUL MORȚII”: ”SUNTEȚI PE CONT PROPRIU!”)

La ora asta, tânăra mămică este toată numai un zâmbet! A ieșit, câteva minute, în fața blocului unde locuiește, să ia o gura proaspătă de aer. Câteva minute, pentru că Ordonanța e dată ca să fie respectată! Pe viitor… ”Sper să se termine cât mai repede toată nebunia asta cu coronavirusul, să ieșim în parc, să ne plimbăm liniștiți, fără teama că am putea lua ceva de undeva, mereu cu grija să nu atingem ceva ce ar fi contaminat. Aștept să treacă starea de urgență să ne putem relua activitatea”, spune Ancuța Trifan. (NU RATA: CUM SE DISTREAZĂ ÎN IZOLARE UN MILIONAR DIN IAȘI ȘI SOȚIA LUI. „ACEST VIDEO NU TREBUIA SĂ AJUNGĂ PE…”)

EXCLUSIV. Comunitățile de romi proveniți din România, stabiliți în Franța, Italia și Germania, devastate de coronavirus. Au murit tineri!

Rezultatul testului, stres de 18 zile

Băiețelul Ancuței Trifan, bolnav de bronșiolită, s-a însănătoșit

Dar, până mai ieri, a trăit un adevărat coșmar. Început într-o zi din martie, când băiețelul a tușit de câteva ori, apoi a făcut temperatură. CANCAN.RO a prezentat la vremea respectivă uluitoarea ”aventură” a Ancuței Trifan și a micuțului ei prin spitalele din județul Suceava, inclusiv în cel al ”morții” (vezi AICI detalii). Trimisă acasă, la izolare, după câteva zile de internare, Ancuța a așteptat cu sufletul la gură rezultatul testului care i s-a făcut doar copilașului. Nu mai puțin de 18 zile, în care a sunat, disperată, pentru a i se lua o piatră de pe inimă. (VEZI AICI: GEST EMOȚIONANT! CUM AU ÎNTÂMPINAT-O MILITARII DIN GALAȚI PE ASISTENTA HĂRȚUITĂ DE VECINI PENTRU CĂ ÎNGRIJEȘTE BOLNAVII DE COVID-19)

A sunat zi de zi la DSP, dar mereu a fost amânată, spre disperarea ei. ”A fost o perioadă foarte grea, apăsătoare, trăiam zilnic cu frica să nu cumva să începem să avem simptome. Răspunsul l-am primit foarte târziu. Trecuseră și cele 14 zile de izolare și tot nu știam rezultatul testului. Am sunat zilnic la DSP, ba chiar și de 2-3 ori. Mereu răspunsul era același: «Dacă nu ați primit mesaj, nu este venit rezultatul» Se uitau și în baza de date mereu și verificau. Au fost foarte drăguțe doamnele”, dezvăluie tânăra mămică.

RATA DECESELOR provocate de COVID-19 în București, accelerată de episoadele de POLUARE EXTREMĂ. ONG-urile solicită INVESTIGAREA INFRACȚIUNILOR de ardere ilegală a deșeurilor

Ancuța: ”Am trecut prin clipe groaznice!”

A auzit, în sfârșit, răspunsul pe care l-a așteptat mai bine de două săptămâni. ”Luni am sunat și am pus aceeași întrebare. Am primit răspunsul… «Nu ați primit mesaj??» Apoi mi-a spus că e negativ. Nu sună nimeni, dacă nu se interesează persoana în cauză, nimeni nu anunță. Cel puțin, în cazul meu. (NU RATA: SENTINȚĂ ÎN PROCESUL MAGISTRATULUI CARE L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE MARCEL VELA PENTRU A MERGE LA ÎNVIERE. JUDECĂTORII AU DECIS CĂ…)

Am trecut prin clipe groaznice de la o bronșiolită! Mulțumim lui Dumnezeu că am scăpat cu bine și eu și copilul și suntem sănătoși. Nu credeam că o să ieșim curați de acolo după ce am stat cu cei pozitivi. Copilul este bine, sănătos”, a mai povestit Ancuța Trifan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)