Asiana Peng și Cristian, idilă la Survivor România! Cine i-a dat de gol pe concurenți: „Regulamentul nu permitea…”

Publicat: 21/06/2020 | 14:17

Competiția Survivor România nu a fost doar despre măsurarea forței în diverse probe, ci și despre anumite legături ce s-au legat la Kanal D! După ce Grațiela și Ghiță au ținut prima pagină a tabloidelor cu gesturile lor tandre din cadrul concursului, Asiana și Cristian sunt protagoniștii unui nou episod de apropiere!

Asiana și Cristian ar fi avut mai mult decât o relație de prietenie la Survivor România. Chiar dacă au făcut parte din echipe diferite, acest lucru nu i-a împiedicat să stârnească numeroase controverse legate de numele lor, dar și de gesturile din cadrul competiției.

NU RATA – ÎN CE RELAȚII SUNT SONNY FLAME ȘI ELENA IONESCU DUPĂ TERMINARE COMPETIȚIE SURVIVOR ROMÂNIA? AU VORBIT DESCHIS DESPRE CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN EMISIUNE: „AM PREFERAT SĂ STAU LÂNGĂ ELENA…

Emanuel este cel care i-a dat de gol pe cei doi, spunând că erau extrem de apropiați și nu doar o dată au fost văzuți împreună, în timp ce râdeau, vorbeau și se simțeau bine unul în compania celuilalt.

”Lui Cristi îi plăcea mult de Asiana și își dorea să vorbească după trasee puțin cu ea, dincolo de camere. Noi doi chiar ne spuneam, el să o abordeze pe Asi, iar eu pe Elena, să stăm câteva minute toți patru la discuții. Din păcate, regulamentul nu permitea, dar…dincolo de ce era permis sau nu, adevărul era că atât eu, în cazul Elenei, cât și el, în privința Asianei, ne-am fi dorit să fim mai mult în preajma lor”, a spus Emanuel pentru WOWbiz.ro, în cadrul emisiunii ”Ștafeta mixtă!”.

Asiana, curtată de Cristian la Survivor România

Așa cum vă spuneam, gesturile tandre dintre cei doi erau la ordinea zilei. De 1 martie, Cristian a confecționat un mărțișor inedit pentru Asiana și i l-a oferit, în semn de…„prietenie”. Mai mult, concurentul a vrut să renunțe și la prăjitura lui, în favoarea rivalei din echipa adversă.

CITEȘTE ȘI – VIAȚA LA SURVIVOR ROMÂNIA, UN CALVAR? ELENA IONESCU, CÂȘTIGĂTOAREA CONCURSULUI, A FĂCUT MĂRTURISIRI ȘOCANTE: ”MIROSEAM TOȚI, PUȚEAM PRACTIC, NU VĂ ÎNCHIPUIȚI CUM ERA ACOLO, ÎN TABĂRĂ”

Cu toate acestea, Cristian susține că nu a fost vorba de nimic mai mult între el și Asiana, decât de o prietenie.

”Acolo, a fost o joacă, nu se pune problema unei relații, noi suntem doar prieteni și atât, restul sunt interpretări. Acesta este adevărul”, a comentat războinicul, despre legătura cu Asiana Peng.