Asia Express, sezonul 3. Ce au făcut unii dintre concurenți după ce au revenit în România

Publicat: 13/12/2019 | 11:07

Filmările pentru cel de-al treilea sezon ”Asia Express” s-au încheiat, iar concurenții care au trăit din plin aventura vieții lor au revenit în mijlocul familiilor. A fost o experiență de neuitat pentru fiecare dintre ei, iar dorul de cei dragi și-a spus, în fiecare zi, cuvântul. 

Concurenții au avut de străbătut „Drumul Comorilor”, ruta trecând prin Filipine – țară insulară în Asia de Sud-Est, în Oceanul Pacific, cuprinzând arhipelagul cu același nume – și Taiwan – țară insulară din Extremul Orient, situată la doar 160 km depărtare de Republica Populară Chineză.

„Cand s-a terminat aventura Asia Epress România am avut mai multe șocuri și întrebări: Wooow cum arată o cameră de hotel! Unde e jumătate din mine? Am o freză de pui ieșit dintr-o găină galbenă și un cocoș negru! Exista viață și fără internet! Și e foarte intensă! Sunt în viață! Mi-a făcut Cătă poza. Deci încă suntem împreună!”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

 

Adda

Suntem siguri că emoționantă a fost și revederea lui Răzvan Fodor cu familia, iar vedeta a postat în mediul online un mesaj scurt și sugestiv adresat… mamei sale: ”Mamă, mă întorc acasă”. 

Răzvan Fodor

Pe  de altă parte, Ștefania – prietena lui Speak – a preferat să posteze o fotografie în care se află… în cadă, cu siguranță fiindcă în timpul aventurii ”Asia Express” a dus dorului unui asemenea răsfăț.

Ștefania s-a răsfățat după revenirea de la ”Asia Express”