Asia Express Live Stream Online pe Antena 1. Vezi ediția de duminică, 1 martie

Publicat: 01/03/2020 | 18:08

Asia Express, sezonul 3, a început la Antena 1 sâmbătă, pe 15 februarie. Nouă cupluri de vedete au pornit într-o aventură uimitoare, pe Drumul Comorilor, pe teritoriile a două țări, Filipine și Taiwan. 

În sezonul trei al emisiunii de la Antena 1, cele nouă echipe care au fost poziționate la linia de start sunt formate din: chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Ediția din această seară se anunță a fi una incendiară! După ce Nico și fiica ei au fost eliminate din competiție, celelalte echipe vor fi puse la încercări și mai grele decât cele pe care le-au întâmpinat până acum.

Asia Express, ediția din această seară va fi marcată de o adevărată surpriză! Plecările în competiția pentru a ajunge primii la Gina Pistol se va face pe baza unui concurs de Miss și Mister, căci toată lumea știe că filipinezii sunt „number one” la astfel de concursuri internaționale de miss.

În fața unui juriu local, concurenții de la Asia Express vor face o paradă în adevăratul sens al cuvântului, iar cei care vor fi desemnați Miss și Mister vor putea pleca mai repede spre probele care îi așteaptă și spre Gina Pistol. În cadrul probei de la concursul de Miss și Mister, concurenții vor trebui să defileze ca la carte, iar din fiecare echipă va participa un singur concurent.

Pe de altă parte, ediția din această seară a emisiunii Asia Express îi va pune în mare dificultate pe cei rămași în competiție, căci vor ajunge la fermele de Carabao, unde vor trebui să nu lase frica să-i controleze și să treacă de o probă de îndemânare. În cadrul probei de Carabao, concurenții se vor afla într-o luptă crâncenă pentru a câștiga amuleta.

În ce constă proba de îndemânare? Ei bine, Carabao nu este altceva decât bivolul de apă, un animal extrem de respectat în Filipine și antrenat să fie pictat și mai apoi să îngenuncheze. Asta vor trebui să facă și concurenții: să acopere corpul bivolului cu desene, apoi să-l convingă să îngenuncheze timp de 5 secunde. Dacă unii se vor descurca de minune, alții se vor confrunta cu teamă, dar și cu scepticism și dorința de a renunța! Cu toate acestea, lupta pentru amuletă este una extrem de importantă, așa că fiecare echipă în parte va trebui să dea tot ce are mai bun!

Nico și fiica ei, eliminate de la Asia Express

Săptămâna trecută, Nico și fiica ei au fost eliminate de la Asia Express, după ce au ajuns ultimele în cursa pentru ultima șansă. Din cauza faptului că ancora din cutia securizată a fost roșie, cuplul mamă-fiică a părăsit aseara competiția, dar nu înainte de a-și lua la revedere de la colegi.

”Îți dai seama că ești ofticat când știi că poți mai mult. Sinceră să fiu nu aveam speranță că vom trece mai departe. Era de așteptat. Sunt foarte fericită, pentru că am cunoscut oameni minunați în acest concurs. Pot spune că asta va fi o amintire foarte frumoasă, mă bucur că am avut-o pe mama lângă mine. Îmi pare rău că nu mai pot să fiu cu voi, vă doresc multă baftă și spectacolul trebuie să continue”, a spus Andra.

”Mă simt un pic stânjenită pentru că ziua de astăzi a fost foarte grea și ne-am descurcat extraordinar de bine, poate în celelalte zile a fost mai puțină concentrare, probabil de la mine. Am fi putut face mai mult dacă mă concentram mai bine. Ziua asta a fost chiar cea mai frumoasă pentru noi”, a mărturisit Nico.

„Este greu să mergi într-o astfel de competiție cu mama, pentru că nu îți poți permite să îi spui anumite vorbe dulci. Ai un oarecare respect. M-am cenzurat foarte mult. De aceea am și slăbit trei kilograme, în prima săptămână”, a mai spus fiica lui Nico, în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars.

Asia Express este în fiecare sâmbătă, duminică, luni și marți, pe Antena 1, de la ora 20:00. Emisiunea se poate urmări și online, pe Antena Play.