Asia Express. Gina Pistol rupe tăcerea: ”Știam că va fi așa, dar nu în halul ăsta!” Ce altă vedete au dat totul pe față

Publicat: 03/02/2020 | 19:35

Reality-show-ul Asia Express 3 își va derula primul episode sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, pe Antena1. Vedetele care au filmat în Filipine mau făcut dezvăluiri despre calvarul pe care l-au trăit acolo. Temperaturi de peste 35 de grade, umiditate mare și nu numai!

„Știam că va fi cald, dar nu în halul ăsta. Simți efectiv cum îți ia foc pielea atunci când stai în soare, a trebuit să folosesc factor de protecție 100 pentru că altfel nu aveam cum să filmez. În ceea ce mă privește am avut probleme și cu partea de make-up, pentru că o dată la 30 de minute trebuia să mă machiez din nou. Din cauza transpirației nu stă nimic pe față”, a povestit Gina Pistol, scrie antena1.ro.

„Ca să înțelegeți un pic cum e aici, imaginați-vă că intrați într-o baie unde cineva a dat drumul la apă fiartă și a ținut ușa închisă. Cu toate astea, ei seara se învelesc cu plapuma pentru că sunt disperați după aerul condiționat, îl țin pe 15-16 grade. În casă e ca-n frigider, iar afară stau la bustul gol”, povestește Adda.

„E jale mare când vine vorba de căldură. Cred că transpir și mă usuc de cel puțin 3-4 ori pe zi”, povestește chef Bontea.

„Am întrebat un filipinez dacă la ei, în zona respectivă e mereu așa cald. Mi-a zis râzând că da, nu înțelegea de ce mi se pare ciudat. Organismele noastre sunt construite diferit. Aș vrea să îmbrac un localnic de aici cu o geacă și să-l duc la Miercurea Ciuc”, a povestit Răzvan Fodor.

„De când sunt în Asia mi s-a luat pielea de pe nas de vreo 4 ori. Se vede și că am purtat șapcă pentru că am fruntea în două culori”, a intervenit și Florin Ristei.