Asia Express continuă! Cine îi va lua locul Gine Pistol în sezonul 4? Pe lista scurtă au ajuns trei nume

Publicat: 24/04/2021 | 11:26

Se fac pregătirile pentru noul sezon al emisiunii Asia Express, însă de această dată prezentatoare nu o să mai fie Gina Pistol. Vedeta a devenit de curând mămică, iar din acest motiv nu va mai putea face parte din proiect. Locul ei o să fie luat de un alt nume celebru, din trust.

Producătorii celebrei emisiuni au demarat deja căutările pentru noua gazdă Asia Express. Se pare că deja s-a întocmit o listă scurtă a potențialilor prezentatori. Potrivit click.ro, printre cei vizați se numără unii din foștii concurenți. Speak, Liviu Vârciu sau Răzvan Fodor sunt câteva dintre persoanele ca ar putea ajunge la cârma emisiunii. (CITEȘTE ȘI: SPEAK ÎI POARTĂ PICĂ LUI SORIN BONTEA DUPĂ EXPERIENȚA DIN ASIA EXPRESS! CE I-A REPROȘAT ARTISTUL. „AI UMBLAT CU FOFÂRLICA”)

Chiar dacă pandemia a îngreunat puțin situația, filmările pentru sezonul 4 Asia Express ar putea începe la sfârșitul primăverii și există posibilitatea ca mai multe vedete din edițiile anterioare să fie cooptate în noul proiect. În ceea ce privește traseul pe care îl vor urma concurenții se vor lua în calcul doar țările care sunt mai puțin afectate de pandemie.

Noii concurenți Asia Express

Sezonul patru al emisiunii Asia Express o să fie cu siguranță unul dificil, din cauza pandemiei ce a acaparat lumea. Noii concurenți vor avea mai mult de muncit, iar contactul cu oamenii o să fie mai greu. Însă, în ciuda greutăților producătorii emisiunii au încredere că totul se va putea realiza.

În ceea ce privește noii concurenți, au apărut și la acest capitol câteva speculații. Se pare că Pepe, Connect-R, Natanticu și Andreea Antonescu ar fi unii dintre cei care au fost solicitați. Mai mult, potrivit click.ro, un fost cuplu celebru ar putea intra în marea aventură, este vorba despre Jo și Juno.

(VEZI ȘI: CUM ARĂTA ANA MORODAN, ATUNCI CÂND A PARTICIPAT LA ASIA EXPRESS. ÎN PREZENT A SLĂBIT ȘI ESTE DE NERECUNOSCUT)

 

Sursa foto: Instagram