”Asasinul cu lănțișor” se căiește în centrul de detenție de la Tichilești: ”Vreau să-mi execut pedeapsa până la capăt!”

Publicat: 05/01/2020 | 22:34

Crima comisă pe când era minor a îngrozit România. Eduard Perju, cunoscut drept ”Asasinul cu lănțișor”, se căiește în centrul de detenție de la Tichilești. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, planurile pe care le are cel care a ucis-o cu sânge rece pe Diana Gugulica, în parcul Copou din Iaşi, în februarie 2015.

În vârstă de 16 ani, Elena Diana Gugulica a fost ucisă, pe 28 februarie de către iubitul ei, Eduard Perju, după ce adolescenta ar fi apărut pe o rețea de socializare într-o fotografie cu un alt băiat. Ucigașul a fost condamnat, în decembrie 2015, definitiv, la 15 ani de închisoare pentru odioasa faptă pe care a comis-o.

(VEZI AICI: TATĂL ADOLESCENTULUI CARE ŞI-A UCIS IUBITA ÎN PARCUL COPOU, MORT ÎN CHINURI GROAZNICE)

Vrea să se călugărească după ce iese din închisoare!

La înmormântarea Dianei au fost prezente sute de persoane

În prezent, Eduard Perju, care la momentul comiterii crimei avea doar 17 ani, se află încarcerat într-un centru de detenție de la Tichilești. Unde, potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a conștientizat, într-un final, ce a făcut. Motiv pentru care este decis să-și execute pedeapsa până la capăt!

Ar regreta enorm fapta pe care a comis-o și ar lua în calcul să se călugărească imediat după ce va fi eliberat. S-a confesat colegilor de celulă că, la momentul respectiv, și-ar fi pierdut mințile asta deoarece a iubit-o enorm pe Diana. Ar fi recurs la acest gest orbit de gelozie, neputând concepe ca adolescenta să înceapă o poveste de dragoste cu altcineva.

Aflat în Centrul de Detenție Tichilești, Eduard Perju, acum în vârstă de 21 de ani, se căiește. ”Asasinul cu lănțișor” ar fi cu moralul la pământ și ar trage speranțe că, într-un final, își va găsi liniștea.

(CITEȘTE ȘI: TATAL FETEI UCISE DIN COPOU, NEMULTUMIT DE JUSTITIA DIN ROMANIA)

Firul evenimentelor

Eduard Perju a fost condamnat la 15 ani de închisoare

Mintea diabolică a băiatului a premeditat un plan halucinant: i-a sustras tătalui său din mașină un șirag de mărgele albe, din plastic, pe care avea să-l folosească ca s-o ucidă pe fată. Chiar dacă era măcinat de gelozie, cum bine a recunoscut, acesta nu i-a făcut niciun reproș Dianei.

S-au așezat pe bancă, au vorbit foarte puțin, s-au sărutat, iar Eduard i-a spus că are un cadou pregătit, un lănțișor mai exact. Acel șirag de mărgele albe, pe care s-a oferit să i-l pună chiar el la gât, în timp ce fata s-a întors cu spatele. Moment în care a strangulat-o până cand și-a dat ultima suflare în fața lui.

Victima a fost găsită de o femeie, care se plimba prin parc și a sunat imediat la 112.

(NU RATA: PUSTIUL CARE SI-A UCIS IUBITA DE 1 MARTIE MAI VROIA SA OMOARE PE CINEVA?!)

“Se droga din clasa a V-a!”

Eduard Perju ar fi ales calea drogurilor de la o vârstă fragedă, în principal din cauza anturajului și a dezechilibrului din familie.

Tânărul se droga din clasa a V-a. La noi în liceu a învățat un an și ceva. Din momentul în care s-a dat vestea nu a mai dat pe la școală. A rămas repetent, a avut nota patru la purtare. Știu că el este din Bacău și s-a mutat cu familia în localitatea Horpaz. Un alt detaliu este că a învățat, o perioadă, și la Școala Generală Bogdan Petriceicu Hașdeu”, declara, în 2015, un cadru didactic din interiorul Liceului Tehnic “Mihail Sturza” din Iași.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)