Așa devreme?! La ce vârstă și-a început viața sexuală Dorian Popa

Publicat: 12/12/2019 | 08:36

Dorian Popa a devenit idolul adolescenților și al tinerilor odată cu apariția serialului “Pariu cu viata” de la Pro TV, iar la primele spectacole cu trupa LaLa Band, admiratoarele lor țipau extaziate atunci când el intra pe scenă. De atunci au trecut câțiva ani, iar cântărețul s-a schimbat mult, însă, curiozitățile fanelor nu s-au oprit. Unele dintre ele au dorit să știe când și-a început acesta viața sexuală, iar secretul intim al artistului a ieșit la iveală.

Citește și: Dorian Popa e acum mare „macho”, dar să vezi cum arăta starul de la Antena 1 în tinerețe, când era „plat” și nu avea mușchi deloc

La ce vârstă și-a început viața sexuală Dorian Popa

În vârstă de 31 de ani, Dorian Popa și-a început viața sexuală pe când nu împlinise vârsta buletinului. Da, e adevărat! Prima noapte de amor a carismaticului artist s-a întâmplat când avea 13 ani, iar fata cu care a decis să facă acest mare pas în viața lui avea aceeași vârstă cu el. Dar să lăsăm trecutul în trecut, deocamdată… În prezent, actorul din serialul “Sacrificiul” de la Antena 1 se iubește cu creatoarea de modă Claudia Iosif, pe care plănuiește să o ia de soție. Ei formează un cuplu de câțiva ani buni.

Dorian Popa, primul iubit al Alexandrei Stan

Puțini oameni știu că Dorian Popa a fost primul iubit al Alexandrei Stan, iar în urmă cu ceva vreme excentrica vedetă a făcut dezvăluiri despre relația lor. Potrivit mărturisirilor sale, cântărețul era foarte romantic, însă avea un mare defect îi plăceau mai multe fete în același timp.

“Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din Lala Band și «Pariu cu viața» a fost primul meu iubit. El era la liceul «Eminescu», eu, la «Traian» în Constanța. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher și Beyonce. El de mic era supertalentat și cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Ne-am întâlnit acum câteva zile cu el și am povestit, mi-a arătat videoclipul lui cu Corina. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a declarat Alexandra Stan pentru click.ro într-un interviu mai vechi.

Dorian Popa, cântăreț și actor

Dorian Popa (n.: 8 august 1988) a avut o copilărie foarte grea, după ce tatăl lui i-a părăsit. Mama a devenit automat şi tată pentru el şi fratele lui, Ciprian. Artistul trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Claudia Iosif.