Așa da Crăciun! Detaliul inedit care a ieșit în evidență, după ce Loredana Groza a postat o fotografie cu braduțul ei

Publicat: 25/12/2020 | 10:00

Ho, Ho, Hooooo, ți-am adus un dar mișto! Cam asta credem că a auzit Loredana Groza, în timp ce Moș Crăciun intra pe geam, pentru a-i lăsa cadourile sub brad. Bucuroasă tare, vedeta a împărtășit totul cu fanii din mediul online, dar un detaliu inedit a ieșit la iveală chiar de sub pomul de Crăciun.

Este timpul să aflăm dacă vedetele noastre au fost cuminți anul acesta, pentru a primi cadourile mult visate de Crăciun.

Se pare că Loredana Groza se află pe lista norocoșilor! De ce? Ei bine…artista a postat o fotografie cu brăduțul ei și le-a urat un „Crăciun fericit” internauților, dar detaliul care a atras atenția tuturor a fost, de fapt, ce se afla sub brad.

Firme peste firme, pungi de cadouri care mai de care mai pompoase, pesemne că Lori a avut parte de un an de vis și la fel îl și încheie. Burberry, Fendi, Louis Vuitton sunt doar câteva dintre marile branduri pe la care a colindat Moș Crăciun, pentru a-i face o surpriză Loredanei Groza.

Ce tarif are Loredana Groza, la un eveniment

Loredana Groza se numără printre cele mai sexy artiste de la noi, dar și printre cele mai talentate. Și acolo unde este talent, și prețul este unul pe măsură, așa că dacă vrei să-ți cânte blondina la un eveniment, trebuie să știi că vei scoate din buzunar o sumă de-a dreptul uriașă!

Loredana Groza își cunoaște foarte bine valoarea, astfel că, pentru un eveniment, artista percepe o sumă colosală. Potrivit informațiilor oferite de sprezza.ro, tariful Loredanei Groza pentru un eveniment la care participă este, atenție mare…12.500 de euro!