Așa cum a promis, Laurette a fugit din România: ”Abia aștept să treacă…”

Publicat: 19/06/2020 | 10:21

Laurette era disperată, în timpul pandemiei de coronavirus, când românii erau izolați în propriile locuințe! Voia, neapărat, să ”evadeze”. La Londra își propusese, la KC Pozzy, artistul alături de care a tras o piesă, ”African Queen”. Acolo are de când să filmeze și videoclipul. Starea de urgență s-a ridicat, avioanele și-au reluat cursele. Așa cum a promis, Laurette a și fugit din România!

CITEȘTE ȘI: CE A PUTUT SĂ FACĂ LAURETTE CU IMAGINAȚIA FANILOR EI: A STORS-O, I-A CURS PE SÂNI ȘI…

”M-am plictisit, vreau să plec. Am de filmat un video în Londra, mă așteaptă gașca acolo. Am stat singură în perioada izolării și aștept să treacă perioada asta, să plec, să stau izolată trei zile și trei nopți acolo cu Pozzy!”, spunea Laurette, în acea perioadă grea. Acum, că e la liber în mare parte din Europa, Laurette s-a ținut de cuvânt. Nu la Londra s-a dus, pentru că de acolo va intra în carantină la întoarcere. A ales Germania și nu a ratat Munchen-ul.

”Prima plimbare dupa Carantina Covid 19”, a scris Laurette în dreptul celor trei fotografii postate, în care apare, cu masca de protecție pe față, și într-un mijloc de transport în comun. Cu siguranță, mulatra așteaptă cu nerăbdare să ajungă și la Londra, pentru a filma videoclipul, dar și pentru că acolo e Pozzy, nimeni altul decât bărbatul despre care vedeta a spus că ar putea deveni, într-o zi, iubitul ei. Nu degeaba afirma, în timpul pandemiei, că merge la Londra unde se va izola trei zile și trei nopți cu Pozzy!

Laurette a fugit din România! S-a dus la Munchen

Așa cum a promis, Laurette a fugit din România. Ce a pățit, însă, cu trei zile înainte?

Laurette a trecut prin clipe grele cu trei zile înainte de a pleca din România. Bunicul ei, aflat la Brăila, a făcut preinfarct și a ajuns la spital. Laurette s-a dus la el și a rămas șocată de ce a văzut. În postarea pe Facebook, descrierea și pozele sunt cutremurătoare. ”Bunicul meu! Atașez aceste poze să vedeți în ce țară trăim și în ce hal a fost externat, după 10 zile de spitalizare ,în Brăila, la spitalul județean. Săptămâna trecută, am fost în vizită la bunicul meu, care a fost luat cu ambulanța acum câteva zile deoarece a facut un preinfarct, a venit salvarea, luat, dus la spital, internat. Evident că nimeni din familie nu a fost lăsat să intre să-l viziteze.

Mâncarea este dusa bolnavilor ca la porci, paturi de tot rahatul, nu mai vorbim de mâncare și tratament. În ce țară trăim? De ce mai plătim asigurare medicală?? Cum să externezi un bătrân în halul acesta??? Doamne, Dumnezeule, ce oameni sunteți?? Cum ați putut să vă bateți joc de un bătrân în acest fel??? Mie scârbă de sistemul medical românesc. Care e medicul care și-a bătut joc de bunicul meu în halul acesta ar trebui să răspundă pentru bătaia asta de joc?!!”, a scris Laurette pe Facebook.