Așa ceva n-a mai văzut nimeni! Un bărbat le-a cerut angajaților de la fast-food să-i facă un burger personalizat. Ce cerință absurdă a avut

Publicat: 08/03/2021 | 18:11

De multe ori, clienții pot avea cerințe absurde cu privire la preparatul de fast-food pe care vor să-l consume. Un bărbat s-a gândit la un burger ceva mai personalizat, așa că nu a stat pe gânduri și a făcut o comandă care a devenit virală. 

Un bărbat a șocat personalul unui fast-food, după ce a avut o cerință absurdă cu privire la un burger. Acesta și-a dorit să adauge felii suplimentare de brânză, numai că angajații nu s-au gândit nicio secundă la faptul că va fi vorba de 50 de felii de brânză. (Imaginile cu burgerul inedit pot fi văzute AICI)

Clientul unui fast-food a îngrozit personalul după ce a comandat un burger de pui cu 50 de felii suplimentare de brânză. Restaurantul permite oamenilor să-și personalizeze preparatele, atunci când comandă printr-o aplicație pentru livrarea la domiciliu. Un angajat a povestit cum un bărbat a cerut să-i fie puse, într-un burger de pui, 50 de felii suplimentare de brânză.

Cum au reacționat internauții la vederea burgerului plin cu brânză

Potrivit informațiilor oferite de mirror.co.uk, bărbatul a comandat un burger de pui și a dorit 50 de felii suplimentare de brânză în preparatul său. Bonul a devenit viral și toată lumea s-a amuzat de cerința absurdă a acestuia, însă știți foarte bine ce nu trebuie să spunem despre gusturile omului…

„Cineva a comandat un burger în Nando cu 50 de felii de brânză” se arată într-un mesaj făcut public de unul dintre angajații fast-food-ului, alături de o fotografie cu burgerul cu pricina.
Unii s-au întrebat dacă nu cumva angajații au fost cei care au „produs” grozăvia sau dacă cineva chiar a fost în stare să comande un asemenea burger.

„Trebuia să fi făcut click pe o casetă de selectare deja bifată de aproape 50 de ori pentru ca acest lucru să fie adevărat și să nu fi observat că burgerul a costat 30 de lire. E foarte probabil ca cineva să fi făcut acest preparat intenționat, pentru a atrage atenția pe Instagram” s-a arătat în comentariul unui alt internaut care a văzut grozăvia.