Așa ceva?! Abia acum s-a aflat motivul pentru care Andreea Antonescu nu a divorțat de Traian Spak, deși se iubește cu Ștefan Manolache

Publicat: 28/02/2020 | 09:32

 A trecut mai bine de jumătate de an de când Andreea Antonescu a anunțat că ea și soțul său au decis să divorțeze, însă, actele oficiale nu au fost încă semnate. Și asta se întâmplă nu pentru că cei doi foști parteneri de viață nu și-au făcut timp pentru acest aspect atât de important, mai ales că artista este într-o relație cu jurnalistul Ștefan Manolache… Motivul este, de fapt, Traian Spak, așa cum a dezvăluit un apropiat al fostului cuplu. 

Citește și: Andreea Antonescu, în război cu soțul ei după ce a aflat de incidentul de la 112 cu iubitul! Decizia tranșantă pe care a luat-o Traian Spak

Adevăratul motiv pentru care Andreea Antonescu nu a divorțat de Traian Spak încă

Într-un interviu oferit sub protecția anonimatului, una dintre cunoștințele celor doi, care încă sunt soț și soție, a declarat că Traian Spak nu își dorește să semneze actele de divoț, pentru că este gelos pe relația pe care cântăreața o are cu Ștefan Manolache. În plus, se pare că afaceristul care locuiește în America îi oferă artistei tot felul de scuze ca să o țină legată de el.

“El nu vrea să-i dea divorțul”, a mărturisit un apropiat al fostului cuplu, relatează jurnaliștii de la impact.ro.

Mai mult, a spus aceeași sursă, Andreea Antonescu ar vrea să intenteze divorțul în instanță, însă nu își dorește să-l supere pe tatăl fiicei sale. Ei s-au căsătorit în secret în 2013, după o relaţie de opt ani. În prezent, Sienna, micuța prințesă a vedetei, locuiește în Galați, la bunica maternă. Artista încearcă atât cât îi permite timpul să fie mereu alături de fiica sa, care înseamnă totul pentru ea.

Citește și: AUDIO EXCLUSIV. Andreea Antonescu, dată de gol de înregistrarea de la 112! “Ștefan, vreau să plec acum de aici. (…) Și asta numai din cauza c%^#& -urilor pe care…”

Andreea Antonescu, mărturisiri despre motivul divorțului de soțului ei, Traian Spak

În cadrul unui interviu oferit în urmă cu câteva luni, vedeta a vorbit cu sinceritate despre cauzele care au provocat ruptura dintre ea și Traian Spak.

“În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreuna încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile. I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relație, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-și împlini visele, oricare ar fi ele. Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcții diferite, bănuiesc”, a mai declarat Andreea Antonescu la începutul lunii septembrie 2019, când a vorbit și despre cum a reacționat fostul ei partener de viață când l-a anunțat că își dorește să divorțeze.