Așa arată femeia făcută din bisturiu de soțul ei estetician! A operat la ea timp de 14 de ani

Publicat: 03/02/2020 | 19:22

Un medic estetician și-a operat soția timp de 14 ani și a atransformat-o într-o femeie perfecta! El deține o clinică de operații estetice în Miami.

Philip Craft are 50 de ani, iar soția lui, Anna, 46. El avea să dezvăluie că a folosit-o pe Anna ca model pentru clientele noi, după ce i-a remodelat silueta şi chipul prin intermediul procedurilor cosmetice, scrie Daily Mail.

Totul a început după ce soția a adus pe lume doi copii

În cei 23 de ani de căsnicie, Phillip Craft s-a ocupat în detaliu de corpul şi chipul soţiei sale, intervenind în nenumărate rânduri, fie pe cale chirurgicală, fie cu ajutorul procedurilor de înfrumuseţare non-invazive, precum implant mamar, liposucţie, augmentarea posteriorului, chirugie de remodelare a siluetei, botox, fillere pentru buze şi pomeţi.

„Phillip adoră să-şi modifice maşinile, mobila, dar, cel mai mult, pe mine. După două naşteri, am hotărât să-l las să mă înfrumuseţeze“, a declarat Anna pentru sursa citată.

„Le spun mereu pacientelor: dacă vreţi să vă convingeţi cât sunt de bun în meseria mea, uitaţi-vă la soţia mea. Anna este, cât e omeneşte posibil, aproape de perfecţiune“, a spus şi medicul Phillip Craft.

„După intervenţiile mele chirurgicale asupra corpului ei, cred că este mai frumoasă ca niciodată acum decât atunci când am cunoscut-o, la 22 de ani“, a mai spus chirurgul.