Artistul Uddi a devenit tătic pentru prima dată. Cum arată bebelușul, dar și ce nume a ales cântărețul

Publicat: 06/01/2021 | 17:41

Uddi a devenit tătic pentru prima dată și este cum nu se poate mai fericit. Artistul a dat marea veste pe rețelele de socializare și se declară un tătic extrem de bucuros. 

Dragoș Udilă este în culmea fericirii! El și iubita lui au devenit părinți pentru prima dată și au împărtășit bucuria cu toți urmăritorii lor din mediul online.

Mai mult, artistul a dezvăluit și care este numele bebelușului care a venit pe lume și care l-a făcut tătic pentru prima dată. Pe rețelele de socializare, Uddi a postat și prima imagine cu băiețelul său. Numele copilului lui Dragoș Udilă este Solomon, un nume extrem de neobișnuit.

Dragoș Udilă și-a dorit mult să aibă o familie

În urmă cu ceva timp, concurentul de la X Factor declara faptul că își dorește o familie numeroasă.

„Sunt multe lucruri care m-ar face să zâmbesc … dar în special, sunt copiii. Îmi doresc mulți copii, pentru că eu cred că sunt un om pe cale de dispariție. Nu o să mai întâlnești nici oameni și nici artiști ca mine, de-asta spun că sunt pe cale de dispariție. Nu există modestie, dar cultul personalității este dezvoltat uneori prea mult și prea prost, așa că trebuie să ai curaj să fii diferit. E vorba de atitudine și de ceea ce ai de oferit. Cred că cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru un copil este să îi dai viață, iar după asta … să îi oferi un frate sau o soră”, declara artistul pentru Info Music, potrivit revistei Unica .