Artista Mirela Radu, la 3 ani de la moartea Ilenei Ciuculete: ”Glasul tău rămâne nemuritor!”

Publicat: 14/03/2020 | 19:23

Au trecut trei ani de la moartea cântăreței de muzică populară Ileana Ciuculete, iar prietenii săi și admiratorii o regretă în fiecare zi. Artista a murit în urma unei ciroze galopante după o infecţie cu virusul hepatitei C de care artista nu a ştiut.

Artista Mirela Radu, o bună prietenă a Ilenei Ciuculete, a mers la mormântul acesteia și  – chiar dacă se spune că timpul vindecă rănile – a transmis că regretata cântăreață se va afla, mereu, în inimile tuturor.

”Au trecut 3 ani! Mereu în inimile noastre Ileana Ciuculete,te pomenim si te iubim, iar glasul tău rămîne nemuritor!”, a declarat artista Mirela Radu lângă mormântul regretatei Ileana Ciuculete.

Ileana Ciuculete: ”Lumea nu te vrea pe scenă numai că eşti frumos”

Ileana Ciuculete era o fire veselă, care deborda de energie, însă artista ascundea o mare durere. Vedeta a vorbit cu sinceritate în ultimul ei interviu televizat despre viaţa din spatele scenei şi despre eforturile de a se menţine mereu în topul preferinţelor publicului.

„Dumnezeu ajută la omul bun. dar mai e o vorba. Îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă. Cu munca faci totul şi cu multă voinţa. Întotdeauna am considerat că acea disciplină a scenei, eu m-am axat şi am luat din fiecare repertoriu cât mi-a mers mie. Mi-am respectat publicul. Lumea nu te vrea pe scenă numai că eşti frumos sau nu ştiu ce, trebuie să îl simţi. Multe din textele mele le-am simţit acolo, chiar dintr-o glumă. Atunci când simt eu că e ceva în plus, urc scările în casă de 200 de ori pe zi şi mă ţine zdravănă. Gătesc că orice femeie: fasole, cartofi, urzici, absolut româneşte. Eu nu sunt persoana care să fugă de mâncarea tradiţională. Din contră, eu sunt fată de la ţară. Întingeam cu mămăligă în strachină”, povestea Ileana Ciuculete în ultimul ei interviu televizat.