Artista din spatele megahitului ”Zemer” a aterizat în România! Primele imagini cu sexoasa Dhurata Dora la București

Publicat: 06/12/2019 | 20:31

Sexoasa artistă din spatele megahitului ”Zemer” va concerta în această noapte la BOA – Beat of Angels Bucharest. Celebra cântăreață care a cerut avion privat și protocol tradițional, cu sarmale și țuică, a aterizat în România. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale.(CITEȘTE ȘI: A FOST CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ, E SUSPECTAT DE SPĂLARE DE BANI, DAR… ”RADU BĂUTURĂ” CIRCULĂ CU UN MAYBACH DE 200 MII € ÎNMATRICULAT CU INIȚIALELE FIRMEI AFLATE ÎN INSOLVENȚĂ)

Bomba sexy a Europei aduce megahitul ”Zemer” în cel mai exclusivist club de noapte din Capitală. Dhurata Dora vine pentru prima dată în România pentru a susține un mega-show. Sexoasa va concerta în această seară în BOA – Beat of Angels Bucharest.(NU RATA: CELEBRA SEXOASĂ DHURATA DORA VINE ÎN ROMÂNIA. A CERUT AVION PRIVAT & PROTOCOL CU SARMALE ȘI ȚUICĂ!)

În urmă cu puțin timp, Dhurata Dora, sexoasa artistă din spatele megahitului ”Zemer”. Din câte se pare, din cauza vremii nefavorabile, avionul care a adus-o pe aceasta în România a aterziat pe Aeroportul Otopeni cu o întârziere de două ore. Imediat ce a coborât din aeronavă, Dhurata Dora și Dj-ul ce o însoțește la fiecare concert s-au îndreptat spre mașina de lux, ce a fost pusă la dispoziția acestora de organizatori.

Dhurata Dora a ajuns în București

Etalând un zâmbet fermecător și o formă de zile mari, cântăreața le-a cerut acestora să o ducă cât mai repede la hotelul de cinci stele, acolo unde a solicitat protocol tradițional românesc. Potrivit surselor noastre, Dhurata Dora le-a cerut celor de la BOA să îi pună la dispoziție mai multe delicatese din bucătăria românească, printre care se numără sarmalele și țuica.(NU RATA: CĂTĂLIN BOTEZATU, DAUNĂ DE 100.000 € DE ZIUA LUI. IMAGINI + DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE)

Artista din spatele megahitului ”Zemer”, mega-show în BOA

Dhurata Dora a făcut senzație cu hitul ”Zemer”!

Dhurata Dora s-a născut pe 24 decembrie 1992 în orașul bavarez Nürnberg. A urmat școala primară în Fürth și a început să cânte de la o vârstă fragedă. Cariera ei muzicală a debutat în 2011 cu piesa „Vetë Kërkove”. După aceasta, a colaborat cu producătorul muzical Don Arbas, împreună cu care a lansat în 2012 single-ul „Get Down”. În continuare a lansat piesele „I Like Dat”, „Edhe Pak”, „Roll” și „A Bombi”, pentru ca în primăvara lui 2015 să semneze cu casa de discuri Max Production.

„A Bombi” este una dintre cele mai populare piese ale artistei, cu aproape 55 de milioane de vizionări pe YouTube. Dar recordul frumoasei Dhurata Dora îl reprezintă piesa Zemër, cu aproape 350 de milioane de vizualizări!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)