Artista care a renunțat la venitul ei pentru cei din linia întâi! „Este un gest mic pe lângă cât consider că ar merita acești oameni”

Publicat: 15/04/2020 | 15:48

Artista de muzica populara, Nadia Duluman, trăiește de ani buni cu familia împărțită pe două continente, în cinci țări, la mii de km distanță, frații și verii ei fiind în punctele roșii, fierbinți, ale pandemiei de COVID-19 – Italia, Spania și America.

„Frații mei trăiesc de foarte mulți ani departe de țară, sora mea și două nepoate sunt în Spania, iar fratele meu alături de familia lui în Italia. Nu au venit în țară, pentru că viața lor este acolo și pentru că nu ar fi riscat să ne îmbolnăvească părinții sau pe alți oameni, însă gândul lor este acasă și al nostru la ei.

Părinții mei sunt în vârstă, tatăl meu are probleme grave de sănătate, așa că eu sunt stâlpul lor aici, alături de iubitul meu, îi ajut pe ei și pe sora mea mai mică, să aibă tot ce le trebuie în perioada asta, noi ne ocupăm de aprovizionare și de tot ce este necesar. Verii mei sunt o parte în Canada și o parte în America, țara care a fost lovită cel mai rău de acest virus. Toți de acasă ne rugăm pentru ei, sa ne revedem sănătoși”, a declarat Nadia.

„Oricine îi poate ajuta cu ceva, sa o facă”

Moldoveanca din Vaslui, cum este numită Nadia Duluman, a hotărât să fie alături de zona ei, de locurile ei natale, ca de fiecare dată și a donat salariul său de educator către spitalul județean Vaslui, pentru a vedea acest coșmar încheiat. (CITEȘTE ȘI: SPEAK, DESPRE NUNTA CU ȘTEFANIA: “O LAS PE EA SĂ ORGANIZEZE! SĂ TREACĂ PANDEMIA ȘI…”)

„Este un gest mic pe lângă cât consider că ar merita acești oameni, din linia întâi, cadrele medicale, încerc să le fiu alături și să ajut cu tot ce îmi stă în putere, pentru că sunt vremuri grele și au nevoie de foarte multe. Oricine îi poate ajuta cu ceva, sa o facă, cu cât poate fiecare sau cu un gând bun pentru încurajare”, mai spune artista. (VEZI ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! SUA ȘI CHINA, VINOVATE ÎN EGALĂ MĂSURĂ DE IZBUCNIREA PANDEMIEI GLOBALE DE CORONAVIRUS?)

Pandemia a lovit și în artiști foarte tare, cântăreața având toate evenimentele amânate sau anulate, însă a ales să își doneze venitul pentru aceasta perioadă, pentru că artista consideră că „atât timp cât am ce pune pe masă și sunt sănătoasă, pot ajuta.”

Atunci când îi este mai greu, când o apucă neliniștea, se concentrează pe muzică, având o piesa cu un puternic mesaj pentru zilele acestea „Vine dorul de departe”, și pe orele pe care le ține online celor mici, din clasa la care predă ca educator. Energia pozitiva a copiilor, afecțiunea lor, alături de muzică fac să îi fie alinat orice gând, cu speranța unui final fericit.