Arta cere sacrificii! În ce condiții filmează actrițele din Vlad? „Se întâmplă să fie iarnă și să filmăm în sandale”

Publicat: 23/02/2020 | 16:44

Serialul Vlad a devenit una dintre cele mai urmărite producții românești. Personajele au cucerit publicul, iar acum toată lumea abia așteaptă lansarea sezonului trei din Vlad. Însă arta cere sacrificii, actorii filmează în condiții destul de grele.

Acțiunea din serialul Vlad se întinde pe mai multe anotimpuri, iar majoritatea filmărilor au avut loc spre sfârșitul anului.  Așadar, actrițele au fost nevoite să filmeze în plină iarnă scene în sandale și rochii decoltate. (CITEȘTE ȘI: TIBI DIN SERIALUL VLAD ARE CENTURA NEAGRĂ LA KRAV MAGA! ACTORUL ESTE SPECIALIST ÎN SPORTUL PRACTICAT DE SERVICIILE SECRETE ȘI TRUPELE SPECIALE)

Olimpia Melinte, cea care o interpretează pe Eliza în serial a declarat pentru libertatea.ro că deși își iubește meseria, a avut unele momente destul de grele, în principal din cazua temperaturilor scăzute de la filmări. „Ne îmbrăcăm foarte gros pe dedesubt. În cazul în care avem picioarele goale, de exemplu, pentru că se întâmplă să fim în sandale și să fie iarnă, la prim-planuri avem multe perechi de pantaloni pe noi și nu se vede ce e în partea de jos. Purtăm 4-5 straturi de haine, în general. De asta uneori lumea e surprinsă că suntem mai slabi în realitate. Avem multe haine pe dedesubt care ne fac să arătăm mari.”

„Mi s-a întâmplat la o filmare să-mi iasă bluza de dedesubt. De obicei, stilista cumpără malete și le taie gâtul, ca să nu se vadă că noi suntem decoltate, și îmi ieșea mereu de dedesubt încă o bluză, o bucată de material. Regizorul oprea imediat filmarea, nu înțelegea ce se întâmplă”, a declarat Olimpia Melinde.

Nici actorii din serial nu au scăpat de această problemă, chiar dacă nu trebuie să poarte rochii și vestimentația lor a sfidat temperaturile scăzute. La fel ca în cazul actrițelor și ei apelează la mai multe straturi de haine, camuflate.