Aroganță, în vreme de pandemie! Regele Thailandei s-a izolat într-un hotel de lux din Germania, alături de 20 de femei

Publicat: 30/03/2020 | 09:13

În plină pandemie de coronavirus, regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn al Thailandei s-a izolat împreună cu 20 de femei într-un hotel de lux din Germania, iar gestul său controversat a stârnit revolta cetățenilor thailandezi. 

Regele Thailandei a apelat la un gest care i-a revoltat poporul, în plină pandemie de coronavirus. În vârstă de 67 de ani, Maha Vajiralongkorn al Thailandei s-a izolat într-un hotel de lux din Germania alături de 20 de femei și și-a asumat întreaga cheltuială, pentru toate camerele închiriate atât pentru haremul său, cât și pentru servitori.

GRĂTAR ÎN PĂDURE, în timpul pandemiei. Inconștiența ucigașă a unor tineri din Teleorman: „Să vină izoleta! Totul e un joc politic!”

Potrivit informațiilor oferite de t-online.de, majoritatea hotelurilor din Germania s-au închis, din cauza pandemiei de coronavirus, însă conducerea hotelului ales de regele Thailandei a obținut un permis special pentru a-l caza pe acesta, dar și întregul său personal.

Tot sursa citată informează că regele Thailandei a trimis înapoi în țară 119 servitori, pentru că aceștia erau suspecți de coronavirus. În urma gestului controversat făcut de rege, s-a folosit în mediul online, în numai 24 de ore, un hashtag cu trimitere directă către acesta, de nu mai puțin de 1,2 milioane de ori: #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de rege?

În Thailanda sunt 934 de cazuri de infectare cu coronavirus și 4 decese.