Acasă » Trending » Armin Nicoară îi dă replica Vlăduței Lupău după ce artista i-a „scos” un solo dintr-o piesă celebră

Armin Nicoară îi dă replica Vlăduței Lupău după ce artista i-a „scos” un solo dintr-o piesă celebră

De: Ramona Danciulescu 26/02/2020 | 16:44
Armin Nicoară îi dă replica Vlăduței Lupău după ce artista i-a scos un solo dintr-o piesă celebră
Armin Nicoară și Vlăduța Lupău nu mai cântă împreună

Când părea că nimic nu se mai poate întâmpla în disputa dintre Vlăduța Lupău și Armin Nicoară, cei doi cântăreți demonstrează contrariul. Regina vizualizărilor de pe Youtube continuă „asaltul” la adresa fostului său coleg de formație și arată că nu vrea să mai audă de talentatul saxofonist sub nicio formă. Iar Armin îi dă replica.

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unei informații care scoate din nou la suprafață conflictul dintre Vlăduța Lupău și Armin Nicoară. Mulți știu de colajul care i-a consacrat pe amândoi, melodia „Seara asta facem show”, care a adunat nici mai mult, nici mai puțin de 22 milioane de vizualizări și se aude la mai toate evenimentele. Începutul melodiei este marcat de un solo al lui Armin Nicoară, care durează aproximativ 30-40 secunde. Sau, mai precis, era, pentru că… surpriză! Vlăduța Lupău l-a scos complet din începutul piesei pe fostul său coleg de formație, Armin Nicoară. (NU RATA: VLĂDUȚA LUPĂU ÎȘI “DESFIINȚEAZĂ” SAXOFONISTUL, DUPĂ CE S-AU RĂFUIT ÎN PUBLIC)

Talentatul saxofonist a fost pur și simplu eliminat din melodia care a făcut furori pe Youtube, iar piesa începe acum direct cu primul vers cântat de Vlăduța.

Pe Youtube au apărut numeroase comentarii la melodia Vlăduței, după ce ascultătorii și-au dat seama că aceasta a tăiat partea de început a lui Armin Nicoară. „Chiar trebuia să scoți introducerea lui Armin? / De ce ați scurtat videoclipul? /Regele Armin Nicoară Petrică Nicoară la Saxofon Timișoara / Armine, cât mai sus / Vlăduțo, îți era frică de faptul că face și el un ban pe lângă tine!!! Ai grijă pe scara pe care urci, că la un moment dat o să cobori și cu atitudinea asta de fițoasă nu este OK!!! /Această Vlăduța este neserioasă”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-au primit artiștii, la colajul de pe Youtube.

Armin Nicoară, prima reacție după „manevra” Vlăduței Lupău

„La colajul nostru, pe care l-am făcut împreună…Vlăduța a scos introducerea mea pe care o făceam cu saxofonul, era fix la începutul colajului. Sincer, nu mi-a venit să cred, prima dată. Nu se face așa ceva, mai ales că noi avem în spate o colaborare frumoasă, care a bucurat mii de oameni care ne-au ascultat și ne-au apreciat. Ea a șters toate comentariile alea, dar oamenii lasă în continuare, sunt revoltați și nu înțeleg nici ei ce s-a întâmplat. 
După acest ultim lucru întâmplat, pentru mine nu mai există persoana Vlăduța Lupău. Ea uită că tot repertoriul ei pe care îl cântă la nunți și la alte evenimente e de la mine. Mai mult, la ultimele ei evenimente începe tot cu melodia făcută de mine și de Claudia Puican – «Ține-o, Doamne pe regină!» Din câte am auzit, în următorul colaj pe care vrea să îl facă a ales să scoată câteva melodii cântate și făcute de unchiul și de tatăl meu, Petrică Nicoară. Eu îmi respect în continuare fanii și nu vreau să-i dezamăgesc, lumea mă iubește ca om și ca artist pentru că am spus mereu lucrurilor pe nume.
Nu are nimeni de ce să mă acuze, dar ceea ce a făcut ea nu se face, în mod clar. O să-mi văd în continuare de cariera mea și o să bucur oamenii cu muzica pe care o fac. Ăsta e talentul meu și drumul meu în viață, cu sau fără vreo colaborare”, ne-a declarat, în exclusivitate, Armin Nicoară.

Armin Nicoară și Vlăduța Lupău, dispută fără sfârșit

Nu cu mult timp în urmă, site-ul nr. 1 din România vă dezvăluia, în exclusivitate, că Armin Nicoară și Vlăduța Lupău ar fi avut mai mult decât o relație profesională. Despre cei doi, sursele D.A.S. ne-au informat că se foloseau de pretextul cântărilor pentru a petrece timpul împreună. Dacă Vlăduța Lupău a fost extrem de revoltată și tranșantă în declarații, Armin Nicoară ne-a mărturisit, la momentul respectiv că se simte dezamăgit de comportamentul cântăreței și că nu s-ar fi așteptat niciodată ca aceasta să-l jignească în mod public.
„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Vlăduța Lupău, în urmă cu ceva timp.

„Sunt foarte dezamăgit de declarațiile Vlăduței. Eu pe ea, pe Vlăduța Lupău, am respectat-o și pot să spun că pentru mine a fost pe primul loc. Pe ea o puneam pe primul loc, era ea, iar pe alte locuri erau alte persoane. Nu mă așteptam să mă facă în halul ăsta. Într-adevăr, ne-am certat. De fapt, ea a fost certată cu mine, nu eu cu ea. Sufăr că nu mai colaborez cu ea, Vlăduța a dorit să încheiem pe partea muzicală orice legătură și aici s-a rupt totul. 

Chiar dacă ne-am fi certat din motive personale, ea nu trebuia să facă circul ăsta, trebuia să ne continuăm pe partea muzicală evenimentele, nu să facă un circ, să sune la cei care au organizat evenimentele pe care trebuia să le onorăm și să le spună că eu nu mai am ce căuta acolo, că nu am de ce să cânt cu ea”,a declarat și Armin Nicoară, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România. (VEZI AICI: A FOST ACUZAT CĂ A SEDUS-O PE VLĂDUȚA LUPĂU, IAR ACUM… SE ÎNSOARĂ!)

„Nu ea m-a făcut mare…”

„Nu eu m-am dus la ea să-i cer sfaturi, eu nici nu o cunoșteam. O colegă de-ale ei m-a întrebat dacă poate să vină cu Vlăduța la evenimentele mele, nici nu știam cine este Vlăduța Lupău. Ea a ținut legătura cu familia mea, cu mine, eu tot i-am dat sfaturi, ce colaje să facem, ea de atunci nu a acceptat, îi era frică de faptul că, dacă face muzică comercială cu mine, nu mai e chemată la spectacole.

I-am zis să facem un cover pe melodia tatălui meu, «Dragu mi-i e să merg la coasă», melodie pe care tata, Petrică Nicoară, a lansat-o în anii ’90. A zis că nu vrea, ca, mai apoi, să văd că ea a scos melodia asta singură. Din familia mea nu i-a zis nimeni să scoată melodia asta de pe Youtube, noi tot timpul am îndrăgit-o și am fost drepți cu ea, nu cum crede ea, că vrem noi să-i facem rău, că așa spune peste tot.

A dat un boom pe Youtube, milioanele de vizualizări pe care le-a făcut le-a justificat ca fiind făcute pe ideile ei, și nu pe ideile mele… Nu ea m-a făcut mare, ci poate prin ideile mele a reușit să facă unele lucruri. Nu zic 100%, dar, cu sfaturi de la mine, a reușit să ajungă unde e astăzi”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Armin Nicoară.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...