Armin Nicoară, făcut praf de o cunoscută cântăreață, după prestația de la Măruță: ”E ca o țață, un infantil!” Reacția saxofonistului

Publicat: 19/04/2021 | 22:08

Armin Nicoară a fost făcut praf de cântăreața de muzică populară, Daniela Ploia, într-un comentariu dat după ce saxofonistul a trecut prin proba cu sosurile iuți a lui Măruță. Acesta a dat niște răspunsuri care au iritat-o pe Daniela Ploia.

Astfel, artista a comentat, pe pagina de Facebook Star Popular, prestația lui din mediul muzical, dar l-a atins și cu altele, din afara domeniului din care-și câștigă traiul. ”Râd cu lacrimi! Ce Dumnezeu să faci cu acest copil infantil?! Sincer. Nu îi înțeleg faima! Tatăl lui, da, dar el?! În fine… însă-i ca o țață. Vrea să se dea Brad Pitt, dar nu are cu ce. Fetele astea pe care să zicem că le propulsează își ating scopul, îl folosesc dându-i mici speranțe pentru că profită de marea lui naivitate. Iar când ele deja urcă sus, se trezește și el că a fost „refuzat” …mă rog! Folosit”, a scris Daniela. (CITEȘTE ȘI: AMANTELE LUI ”BRAD PITT DIN CORABIA” O TERORIZEAZĂ PE SEXY FOLCLORISTA DANIELA PLOIA: ”AM AFLAT, ERAM CINCI ÎNTR-O RELAȚIE!”)

Daniela Ploia îl face praf pe Armin Nicoară! Cum a reacționat saxofonistul

Ploia avea să dea și o declarație. ”E dezgustător și, din cauza influenței tatălui său, vrea să fie arogant. Detest bărbații care se laudă… În fond, toate s-au folosit de naivitatea lui. Apoi, are un stil muzical pe aceeași linie melodică, tehnic vorbind. Tatăl lui într-adevăr e un nume sonor… dar el doar se prelinge pe lângă statutul tatălui său. Tot taică-su e motorul. În fine… nu-mi place din prisma asta: lăudaros și foarte puțin dezvoltat ca intelect sau poate are trac. Eu sunt tranșantă. Eu fac ca hobby muzica așa că nu-s la mâna lui să-l perii”, a declarat Daniela Ploia pentru starpopular.ro. (NU RATA: CUM A FOST “TRADUSĂ” CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ DE MUZICĂ POPULARĂ CHIAR ÎNAINTE DE NUNTĂ + CE RELAȚIE DE NEÎNCHIPUIT A AVUT CU UN MEDIC DIN PARIS)

Armin Nicoară avea să dea și un răspuns la cele afirmate de cântăreața de muzică populară. ”Nu vreau să intru în conflicte cu această doamnă… Nu mă pot pronunța exact, că nu-mi dau seama ce vârstă are. După aspect, cred că are o vârstă înaintată. Deci, doamna Ploaie, scuze dacă vă deranjează că am doar un stil muzical, cum ați declarat dumneavoastră, vreau să vă spun că acest stil mă reprezintă și îmi face plăcere să-l cânt. Nu vreau să intru într-un conflict cu dumneavoastră sau să vă jignesc cu ceva, pentru mine sunteți o necunoscută, nu vă cunosc. De aceea, nu aș vrea să intrăm într-un conflict. Doar vreau să vă transmit să aveți parte de tot ce-i mai bun și să aveți în viață după suflet, să vă dea Dumnezeu după suflet! Vă doresc toate cele bune!”, a fost reacția lui Armin Nicoară.

Sursă foto: Instagram