Ariana Grande a spus „DA”! Cum arată inelul de logodnă al artistei

Publicat: 21/12/2020 | 15:23

Ariana Grande s-a logodit pentru a doua oară. Vedeta a făcut marele anunț duminică și le-a arătat fanilor impresionantul inel cu diamant pe care l-a primit.

Ariana Grande a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Dalton Gomez. Cei doi au o relație de aproape un an și au considerat că este timpul să treacă le următorul nivel. S-au mutat împreună încă de la început, iar de atunci par de nedespărțit. (CITEȘTE ȘI: JUSTIN BIEBER, CEA MAI FRUMOASĂ DECLARAȚIE DE DRAGOSTE PENTRU SOȚIA LUI! AU ANIVERSAT UN AN DE CĂSNICIE. „O SĂ MĂ DEDIC PENTRU TOT RESTUL VIEȚII”)

„Felicitări acestor două suflete minunate. Ari, te iubim și suntem foarte fericiți pentru tine. Dalton, ești un bărbat norocos”, a comentat managerul artistei, Scooter Braun.

Faimoasa cântăreață se află la a doua logodnă, prima dată fiind cerută în căsătorie de fostul iubit, actorul Pete Davidson. Însă relația s-a terminat la câteva luni după logodnă. Acum, cel care o face fericită este Dalton Gomez, un agent imobiliar din Statele Unite ale Americii.

Ariana Grande și Dalton Gomez!

Ariana și Dalton Gomez sunt împreună din luna ianuarie a acestui an, iar la scurt timp cei doi s-au mutat împreună, în casa artistei din Los Angeles. Relația celor doi a devenit oficială atunci când a avut loc prima apariție publică împreună, în cadrul videoclipului pentru piesa „Stuck with U.” (VEZI ȘI: MILEY CYRUS A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! A RECUNOSCUT LA CE VÂRSTĂ ȘI CU CINE ȘI-A PIERDUT VIRGINITATEA. FANII AU FOST SURPRINȘI)

Arian Grande pare mai îndrăgostită ca niciodată, iar de această dată speră ca după logodnă să urmeze și nunta. Prima declarație publică și dovadă de dragoste a fost făcută de către cântăreață în luna august, chiar de ziua iubitului ei, când a postat un mesaj ce i-a impresionat pe fani.

„La mulți ani iubitului meu, cel mai bun prieten și partea mea preferată din toate zilele. Te iubesc”, a scris artista.