Are nunta în iunie, dar s-a îndrăgostit de un spaniol, la petrecerea burlăcițelor: “Claudiu nu știe de Jose și…”

Publicat: 13/03/2020 | 23:20

Am redeschis rubrica fără perdea, despre sex, care răspunde tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA. Psihologul Jacqueline stă, din nou, de vorbă cu cititorii fideli și oferă sfaturi în legătură cu cele mai intime probleme, găsind rezolvare pentru fiecare în parte. 

Dragă Jacqueline,

Mă numesc Sabina, am 28 de ani și sunt din Timișoara. De două luni trăiesc un coșmar. Pe Claudiu l-am cunoscut când aveam 20 de ani și m-am îndrăgostit nebunește de el. A fost primul și singurul bărbat din viața mea, iar lângă el am trăit cea mai frumoasă perioadă. Este bărbatul pe care și l-ar dori orice femeie. În urmă cu un an m-a cerut de soție și am spus ”Da!” din tot sufletul. Am programat nunta în iunie, anul acesta. Mi-am ales rochia de mireasă, am rezolvat toate lucrurile care țineau de organizare, muzică, restaurant și altele. Așa că, la începutul lunii ianuarie, prietenele mele au pus la cale petrecerea burlăcițelor: o escapadă tocmai în Marbella, Spania. (VEZI ȘI: PRIN CE A TRECUT IOANA DIN GALAȚI DUPĂ UN SCANDAL CU IUBITUL: “M-A LUAT DE GÂT ȘI M-A ARUNCAT PE…“)

Mi-am făcut bagajele și am mers în mini-vacanța care avea să-mi schimbe viața. Într-una dintre seri, fetele au rezervat o masă în club. Eu mi-am pus voalul și rochia pe care scria ”Bride to be” (n.r. viitoare mireasă) și am ieșit în oraș, dornică de distracție. Shot-urile au început să curgă, iar petrecerea s-a încins. La un moment dat, la masa noastră a venit Jose. Un spaniol frumos foc! A venit glonț la mine, s-a apropiat și mi-a șoptit la ureche: ”M-am îndrăgostit de tine!”. Nu pot să spun că stăpânesc limba spaniolă foarte bine, dar telenovelele spaniole m-au ajutat să înțeleg și să vorbesc chiar bine.

Discuția mergea atât de bine, iar la un moment dat Jose m-a invitat la el acasă. Locul, shot-urile, EL… toate și-au pus amprenta asupra deciziei pe care aveam s-o iau. Le-am spus fetelor că mă duc la baie și m-am făcut nevăzută. Am ajuns acasă la Jose și, fără să gândesc vreo secundă, am ajuns în pat cu el. Hainele au zburat într-o clipită și am făcut amor până dimineață. M-am îndrăgostit de acest bărbat care mi-a luat parcă mințile și nu vreau să mă mai mărit cu Claudiu. Evident, Claudiu nu știe de Jose… De două luni păstrez legătura cu Jose și vorbesc pe ascuns cu el. Îmi tot spune să las totul și să mă mut în Spania. Sunt la capătul puterilor. Am slăbit îngrozitor de mult, dar lumea crede că e din cauza stresului cu nunta. Cum să procedez? Am nevoie de un sfat înainte să o iau razna! (VEZI ȘI: CARMEN DIN CONSTANȚA, UMILITĂ DE IUBIT PENTRU CĂ NU A GĂTIT CA ”MAMA SOACRĂ”: ”M-A BĂGAT CU CAPUL ÎN CIORBĂ ȘI…”)

Dragă Sabina,

Într-adevăr, te afli într-o situație delicată. Încearcă, totuși, să te liniștești pentru a putea lua cea mai bună decizie. Gândurile negre, înfometarea și disperarea nu îți vor aduce niciun beneficiu. Ba dimpotrivă! Te vei adânci mai mult în această situație neplăcută. Să le luăm pe rând, cu calm. Din ce mi-ai împărtășit, Claudiu este un bărbat minunat. Îl iubeai și credeai, cu tărie, că vrei să îți petreci restul vieții alături de el. Nu te așteptai să nutrești sentimente pentru altcineva însă nici nu trebuie să te condamni pentru asta. Inimii nu îi poți porunci. Este de admirat faptul că ai stat opt ani alături de primul bărbat din viața ta. Totodată, luând această decizie la o vârstă atât de fragedă… inconștient, ți-ai pus bariere în a avea parte și de alte experiențe. (CITEȘTE ȘI: S-A ÎNTORS MAI REPEDE DIN DELEGAȚIE ȘI… “NU MI-A VENIT SĂ CRED OCHILOR. L-AM PRINS PE MARIAN CU…”)

Tu nu ai experimentat. Nu ai trăit alături de un alt bărbat. Nu ai avut experiențe sexuale cu un alt bărbat. Mirajul unui loc nou, euforia, distracția, Jose… au scos la iveală niște trăiri și sentimente pe care nu le-ai mai avut. Te-ai lăsat dusă de val pentru că tânjeai după asta. Probabil, în opt ani, iubirea pe care o simțeai pentru Claudiu s-a transformat într-o oarecare obișnuință. Iar Jose a venit la pachet cu tot ce aveai tu nevoie în acel moment: pasiune, fiori, amor nebun, adrenalină. Înțeleg că nu îți mai dorești să te căsătorești cu Claudiu.

Atunci, draga mea, ar trebui să îți aduni forțele, să tragi aer adânc în piept și să îi spui adevărul lui Claudiu. Merită să afle acest lucru de la tine. Explică-i toate trăirile care te încearcă și dă-i șansa să își găsească o femeie care își dorește aceleași lucruri pe care și le dorește și el. Pentru că tu nu mai ești acea femeie. Probabil îi vei frânge inima, dar este imposibil să nu găsești înțelegere din partea lui.

Dragoste cu forța nu se poate, iar într-o căsnicie intri doar dacă ești sigur că vrei acest lucru. Cât despre Jose… cântărește bine situația și asigură-te că sentimentele lui sunt reale. Decizia de a te muta în altă țară pentru un bărbat îți aparține. Dar trebuie să te asiguri prima oară că acel bărbat îți va fi alături pentru că doar pe el îl vei avea pentru o anumită perioadă de timp, până îți vei face propriii prieteni. (VEZI ȘI: TASE DIN VASLUI O CERE DE NEVASTĂ PE VULPIȚA! ”AM FOST PRIMUL BĂRBAT DIN VIAȚA EI, DAR M-A PĂRĂSIT PENTRU VIOREL…”)

Te îmbrăţişez,

Jacqueline.

Scrie și tu la jacqueline@cancan.ro dacă vrei să intri în legătură cu specialista noastră.