Are 49 de ani, dar nu-și arată vârsta! Imagine de colecție: Anca Țurcașiu, în costum de baie!

Publicat: 02/02/2020 | 10:19

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. La 49 de ani, vedeta are o siluetă de invidiat, pe care și-o etalează de fiecare dată când are ocazia. Recent, pe contul personal de Instagram, a urcat o fotografie în care apare în costum de baie, care i-a scos în evidență formele perfecte pe care le are.

(VEZI AICI: ANUNȚUL PE CARE ANCA ȚURCAȘIU L-A FĂCUT DUPĂ 23 DE ANI DE CĂSĂTORIE)

Fanii au rămas, logic, impresionați și au felicitat-o pe Anca Țurcașiu pentru modul în care arată. De precizat că artista ține un regim strict și asta pentru că provine dintr-o familie cu probleme de greutate. Din acest motiv a adoptat un stil de viață sănătos, încă din tinerețe.

Am eliminat de 30 de ani carnea din alimentație, nu mai mănânc nici lactate. Am rămas pe fructe, legume, pește, ouă și evit cât pot zahărul și făina albă. E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent. Mama a fost o grăsuță drăguță, iar tata are și astăzi multe kilograme, dar le poartă cu mândrie. Genetic, nu sunt o silfidă. Și nu o să fiu până când o să mor. Dar asta e, nu mă vait. M-am obișnuit. E un mod de viață”, a declara Anca Țurcașiu în luna decembrie a anului trecut.

(CITEȘTE ȘI: ANCA ȚURCAȘIU, DE NERECUNOSCUT, DUPĂ SCHIMABAREA DE LOOK. CUM ARATĂ BLONDĂ ȘI CU BRETON: „ASTA DA REINVENTARE”)

Anca Țurcașiu, despre episodul în care a apărut nud

Anca Țurcașiu a povestit, pentru emisiunea „E OK! să fii vedetă?”, de la OK!TV, un pasaj întipărit în memoria cinefililor, cel din „Miss Litoral”. Acolo, Anca apare goală, într-o scenă de amor cu iubitul ei.

Imaginează-ţi, în ’90, în tot griul ăla, ce era pe Magheru, la Scala în faţă, un afiş de 6 metri! Am crezut că-mi cade capul. Eram prietenă cu Ioan Luchian Mihalea, cu el am mers la premieră să mă ţină de mână, pentru că am tremurat ca varga. A fost groaznic să accept că voi vedea pentru prima oară ce am făcut – pentru că atunci nu vedeai, erau nişte altfel de camere, acum poţi vedea ce ai făcut, să te reglezi la dubla următoare, dar atunci nu era aşa şi am avut nişte emoţii infernale.

Astăzi, când văd filmul, îmi place foarte mult, mă amuz şi am depăşit un pic sentimentul acela. Dar niciun actor care se vede pentru prima oară pe ecran nu e foarte mulţumit de el, pentru că ai impresia de fiecare dată că puteai să faci mai bine decât le-ai făcut în secunda aceea”, a spus celebra actriță.