Are 12 moștenitori și cam tot atâtea probleme cu mamele copiilor. Nicolae Guță este tras acum la răspundere de Narcisa

Publicat: 13/01/2020 | 00:23
Intitulat ”Regele manelelor”, Nicolae Guță ar putea fi încoronat și pentru perpetuarea speciei. Manelistul are 12 moștenitori și cam tot atâtea probleme cu mamele copiilor. Nu doar o dată a fost dat în judecată pentru pensia alimentară sau abandon. Mai nou, și-a renegat fiul nou-născut și i-a cerut divorțul ultimei soții. Între timp, și celebra Narcisa i-a sărit în cap pentru că nu-l interesează de copilul lor nici când ajunge la urgență. 
O vorbă celebră spune că părinte nu-i cel care te face, ci ăla care te crește. În cazul lui Nicolae Guță, a făcut oficial vreo 12, dar câți a crescut e greu de estimat. Narcisa Guță e cea care s-a bătut și la propriu cu alte domnițe pentru dragostea regelui, iar luptele le-a dus și în instanță pentru pensia alimentară a băiatului lor. În urmă cu câteva zile, Narcisa a răbufnit din nou! A ajuns cu fiul ei la urgențe și chiar de acolo a ținut să informeze tot poporul că pe rege nu-l interesează soarta copilului. (CITEȘTE ȘI: CE MESERIE AVEA NICOLAE GUȚĂ ÎNAINTE DE A DEVENI CELEBRU ȘI LA CÂȚI ANI A ÎNCEPUT SĂ MUNCEASCĂ)
”Uitați și voi ce tată are băiatul meu. Guță, regele Guță. Nu se implică, nu-l interesează de acest copil, nu-l sună, nu-l interesează unde este. Tot se bate cu cărămida în piept că este tatăl cel mai bun, la toate emisiunile. Nu este deloc așa. Este un tată cunoscut, un om de impact, de valoare care e regele tronului, regele magnific, să vadă lumea ce om este. Nu l-a sunat pe copilul lui că este la spital, nu-l interesează. Cu mine nu are nicio legatură, chiar nici nu vreau să-l văd în viața mea. Să aibă treabă strict cu copilul lui și atât”, a declarat Narcisa Guță pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.
Recent, Guță și-a tatuat pe cheliuță un mesaj de corason primit parcă de la „Iubirea vieții mele, Iubitul meu tată, Niculae”. (VEZI ȘI: CÂȚI BANI A PLĂTIT NICOLAE GUȚĂ PENTRU TATUAJUL TOTAL NEINSPIRAT DE PE FRUNTE)
”Poate așa îl sună pe copilul lui că nu vrea să-l sune. El este Guță Nicolae Magnificul, care și-a făcut ziar pe frunte. Tăticul ăsta al lui care e regele femeilor, nu vorbește, nu aude, nu cunoaște”, a mai spus Narcisa.
Guță are probleme nu doar cu Narcisa ci și cu actuala. Regele și-a reneagat fiul nou-născut și a cerut desfacerea căsătoriei în instanță. Judecătorii au stabilit deja prima înfățișare. Cristina și Nicolae Guță se vor prezenta în fața magistraților pe data de 21 ianuarie.