Arată chiar normal acum! Iulia Albu, schimbare radicală de look

Publicat: 22/12/2019 | 12:58

Iulia Albu a recurs la o schimbare radicală de look și, acum, arată chiar normal. În vârstă de 38 de ani, fashion editorul are, în prezent, o coafură normală. Este total schimbată față de cum o știau fanii.

Mândră de noul look, Iulia Albu s-a fotografiat și a urcat imaginea pe contul personal de Instagram. Fanii au felicitat-o pentru că a renunțat la coafurile extravagante și că acum are părul drept.

Iulia Albu mai vrea copii

Altfel, Iulia Albu este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, însă povestea de dragoste dintre ea și iubitul ei, Mike, continuă la fel de frumos ca la început. Fashion editorul a acordat un interviu în care a vorbit despre posibilitatea de a deveni, din nou, mămică.

(NU RATA: IULIA ALBU ÎL FACE PRAF PE MIHAI ALBU, LA 7 ANI DE LA DIVORȚ! CE A PUTUT SPUNE DESPRE FOSTUL EI SOȚ, ÎN DIRECT LA PRO TV, ÎN EMISIUNEA LUI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ)

De precizat că Iulia Albu a fost căsătorită cu Mihai Albu, de care a divorțat în 2013. Cei doi au împreună o fiică, Mikaela, în vârstă de 9 ani. Fashion editorul mai vrea încă doi copii.

Dacă o să avem gemeni o să rezolvăm problema din start. Dacă o să fac un copil, pe celălalt o să îl adopt. Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil din România, nu din Cambodgia şi nu la distanţă”, a afirmat ea.