Ar fi o super revenire! Andreea Raicu, gata să reapară pe micul ecran. Care este țelul ei

Publicat: 08/12/2019 | 14:23

Andreea Raicu s-a retras din televiziune în 2014, după care s-a dedicat afacerilor personale. Anii au trecut, iar pe frumoasa brunetă a apucat-o dorul, iar, de micul ecran. Este decisă să revină pe “sticlă”, motiv pentru care întreabă în stânga și-n dreapta ce proiecte se mai pregătesc, potrivit viva.ro.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA RAICU A SPUS ADEVĂRUL DESPRE OPERAȚIILE ESTETICE: “PROCEDURILE CARE MĂ AJUTĂ PE MINE SĂ NU SE VADĂ RIDURILE SUNT…”)

Ar fi fost, deja, contactată de mai multe televiziuni în vederea unor colaborări, dar Andreea Raicu nu vrea o rubrică de câteva minute, ci propria emisiune! Oferte există, deci nu este exclus ca bruneta să revină pe micul ecran în viitorul apropiat.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA RAICU, DESPRE EXPERIENȚA DE LA YOGA: ”MI S-A PĂRUT CĂ…”)

Vrea să devină mămică!

În urmă cu ceva timp, Andreea Raicu a vorbit despre cât de mult își dorește să devină mămică, dar și despre nuntă. Dacă în trecut, vedeta visa să aibă o nuntă mare, acum… percepția i s-a schimbat. Andreea Raicu își dorește ca la eveniment să participe doar familia și apropiații.

Am avut şi etapa în care îmi doream o nuntă mare de tot. Dacă ar fi să mă mărit acum ar fi o petrecere la care aş chema doar persoanele apropiate. Da, mă gândesc să fiu mamă. Nu sunt însărcinată. Nu încă“, a spus Andreea Raicu.