Apropieri suspecte între Elena Marin și unul dintre Faimoșii de la Survivor România! Camerele de filmare au surprins tot momentul | VIDEO

Publicat: 14/05/2021 | 07:49

Surpriză pentru fanii de la “Survivor România”! În cadrul ediție de aseară s-au petrecut apropieri suspecte între Elena Marin și unul dintre “Faimoși”, iar camerele de filmare au surprins tot momentul. Colegii de echipă au remarcat și ei gesturile celor doi și au început să își pună mai multe întrebări.

Aproprieri între Elena Marin și unul dintre concurenții de la “Survivor România”

În timpul unor discuții mai mult sau mai puțin tensionate în echipa “Faimoșii”, Elena Marin și Ștefan Ciuculescu s-au îmbrățișat. După cum puteți observa în video-ul de mai jos, la 01:25, celebra dansatoare vine spre fostbalist, se așează lângă el, după care se ghemuiește la pieptul lui. Fostul portar de la FCSB și Rapid își pune mâna dreaptă în jurul ei și o cuprinde în brațe, spre surprinderea unora dintre cei prezenți.

În vârstă de 33 de ani, Elena Marin și Ștefan Ciuculescu, care are 27 de ani, s-au apropiat în ultima perioadă, după ce faimoasa a avut iar diferite discuții cu băieții din echipă. Nu mai e un secret pentru nimeni că, în urma conflictelor pe care le-a avut cu Zanni, Sebi, dar și după discuția dură purtată cu Raluca, fosta asistentă TV a legat o strânsă prietenie cu Irisha. Iar după plecarea acesteia, dansatoarea a început să vorbească mai mult cu îndrăgitul sportiv. În plus, prietena Andreei Bălan i s-a confesat că ceilalți nu o ascultă și nu o înțeleg.

Vezi și: Irisha, declarații surprinzătoare după părăsirea competiției Survivor România! De ce a fost eliminată? “Pe cineva deranja prezența mea”

Aproape în același timp în care au avut loc gesturile dintre Elena Marin și Ștefan Ciuculescu numele ei a fost rostit și în tabăra celor din echipa “Războinicii”.

Maria: Elena ți se pare falsă? Că tot zice lumea de ea că e…faimoșii spun că e falsă.

Albert: Nu știu, că nu știm ce e acolo. Aia zic, că noi nu știm ce discuții au ei în camp, ce se întâmplă pe acolo. Clar că nici ce zice ea nu au în totalitate dreptate, dar nici ăia.

Nu rata: Elena Marin, ținta amenințărilor la Survivor România: “Te iau de cozile alea”

Bogdan: Băi, nu știu, oricum, mie nu-mi place alianța asta a lor prin care își bat joc de fete. Asta s-a întâmplat de la început acolo și a părut super urât. Mereu votează doar femeile, între ei nu se votează, mereu au ceva de spus și au de jignit femeile, mereu, adică… Cred că e destul de important că de data asta a plecat cineva de la ei și nu de la noi.

Albert: Și a plecat Irisha, care părerea mea că la ora actuală e cam cea mai în formă de la ei.

Maria: Băi, mai știți ce v-am zis? Când v-am zis că e mai bine că n-am câștigat recompensele ca să câștigăm imunitatea, decât săptămânile trecute în care am câștigat imunitatea?

Citește și: Ana Porgras, dezvăluiri din culisele Survivor România: “Nu se văd multe lucruri la TV!”

Sursa foto: captură video Kanal D