Aproape că nu-ți dai seama că este însărcinată! Gina Chirilă este gravidă în șapte luni și a luat doar 3,5 kilograme în greutate!

Publicat: 06/03/2020 | 18:03

Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, este însărcinată în șapte luni, însă doar în anumite ținute îi poți vedea burtică fotomodelului! Tânăra și-a păstrat cu sfințenie formele sexy și a luat în greutate până acum doar 3,5 kilograme. Gina și Bogdan vor deveni părinți la începutul lunii mai.

Modelul de 27 de ani este una dintre cele mai sexy mămici din showbiz. Când era însărcinață în cinci luni, Gina Chirilă  acceptat provocarea de a participa la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, însă pentru că se afla într-o perioadă delicată din cauza sarcinii, medicul i-a recomandat să renunțe la competiție, pentru că își poate pune copilul în pericol.

Aflată, însă, în săptămâna a 27-a de sarcină, la sfârșitul lunii februarie, Gina Chirilă a mărturisit că a luat în greutate doar 3,5 kilograme.

”Sarcina decurge foarte bine, sunt în săptămâna 27, pofte nu am avut deloc până acum… Nu mănânc cantități mari de mâncare, încerc să mă limitez la strictul necesar din care să iau vitaminele, energia și elementele nutritive de care avem nevoie. Am luat doar 3,5 kg până acum, consumul de apa în sarcină este foarte important din punctul meu de vedere”, a precizat Gina Chirilă pentru revista Unica.

Tânăra mămică s-a mândrit  și pe rețelele de socializare cu burtica de gravidă. Modelul a postat o ofotgrafie sexy cu ea, deși spusese că nu va publica imagini cu burtica.

Gina Chirilă va avea o fetiță cu Bogdan Vlădău

La finalul anului trecut, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, anunțau că vor deveni părinți în curând. Câteva săptămâni mai târziu, cei doi și-au anunțat fanii că urmează să aibă o fetiță și că au ales deja numele pe care-l va purta aceasta: Katia.

După o relație de aproape 7 ani, cei doi și-au oficializat povestea de dragoste în fața ofițerului de Stare Civilă în vara anului 2017.