Apelul sfâșietor la 112. O bătrână din Vaslui a cerut de mâncare! Ce au făcut polițiștii

Publicat: 08/06/2020 | 10:24

A fost un apel disperat la 112 al unei bătrâne din Vaslui, care explicat că a fost externată și nu are nimic de mâncare. Imediat, polițiștii din localitatea Murgeni, județul Vaslui, s-au mobilizat și au ajuns la casa femeii.

CITEȘTE ȘI: APEL 112: ”MĂ OMOARĂ!” POLIȚIȘTII AU RĂMAS MASCĂ! O BOMBĂ SEXY A …

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, oamenii legii au ajutat-o pe ”Bunica Maria”, așa cum i se pune în sat, cu mai multe alimente, pe care le-au cumpărat în drumul spre locuința ei. „Astăzi, în Sâmbăta Mare, ultima zi din Postul Paștelui, polițiștii din orașul Murgeni au făcut cinste uniformei pe care o îmbracă, ajutând o bătrână de 73 de ani, din Epureni, județul Vaslui”, a transmis IPJ Vaslui.

„Sunt singură, nu am familie, sunt abia ieșită din spital și nu mai am ce mânca!”, au fost cuvintele bătrânei atunci când a sunat, sâmbătă, în jurul orei 12, la 112. Moment în care polițiștii au luat atitudine.

Apelul sfâșietor la 112. O bătrână din vaslui a cerut de mâncare!

„Întrucât în această perioadă dificilă, cei în etate sunt și cei mai afectați, polițiștii au facut un gest de omenie, cumparându-i bătrânei diverse alimente, încercând astfel să îi facă acesteia sărbătorile mai frumoase. A strâns fiecare cât a putut, au mers la magazin și au cumpărat pentru bătrână alimente (orez, ulei, făina, fructe, legume, conserve, cozonaci, pâine, carne și ouă)”, au spus autoritățile. (NU RATA: APELUL DISPERAT LA 112, AL UNEI FETIȚE DE 12 ANI! „NE ESTE FOAME, AJUTAȚI-NE!” CUM AU REACȚIONAT AUTORITĂȚILE)

Ionuț este agentul care a fost însărcinat să-i ducă bătrânei alimentele. „Emoționată de gestul polițiștilor, bunica Maria le-a mulțumit acestora pentru bunăvoința lor și le-a transmis, la rândul ei, urări de sănătate, noroc și putere de muncă”, au conchis acestea.