Apelul disperat al unei mămici românce din Italia, rămasă pe străzi: ”Nu mai am bani de mâncare! Vreau acasă…”

Publicat: 31/03/2020 | 16:39

Apelul disperat al unei mămici românce din Italia, rămasă pe străzi. Tânăra nu mai are loc de muncă și, cu ochii în lacrimi, cere ajutorul pentru a se putea întoarce în România.

O înregistrare video tulburătoare fost redistribuită de mii de ori pe rețelele sociale, în doar câteva ore. O tânără, însărcinată în aproape patru luni, cere disperată ajutor. A rămas fără loc de muncă, fără locuință și nu mai are bani nici măcar să-și cumpere de mâncare.

Disperată, femeia a cerut ajutorul autorităților însă nimeni nu a ajutat-o. Acum, tânăra de 28 de ani, apelează la autoritățile din România pentru a se putea întoarce acasă, având în vedere și faptul că nici măcar nu are un doctor care să o supravegheze pe timpul sarcinii. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS ROMÂNIA. AU FOST CONFIRMATE ÎNCĂ TREI DECESE DIN CAUZA COVID-19)

”Salut, oameni buni! Sunt gravidă în trei luni și jumătate. Am rămas aici. Am fost la aeroport să pot să-mi iau bilet, nimeni nu mă ajută. Am sunat la Ambasadă, niciun ajutor. Am sunat la Minister, a fost singurul care mi-a dat un sfat. Am ajuns în stradă, nu mai am loc de muncă, nu mai am unde să stau. Sunt în fața blocului și nu știu pe unde să o iau. Am întrebat de bilete de avion și polițiștii de acolo au spus că vor să-mi dea amendă.

Nu am doctor, nu am nimic. Nu știu ce să fac. Vreau doar să ajung acasă. Nu mai am bani de mâncare, nu mai am nimic. Am sunat la Ambasadă, mă tratează ca pe un câine. Am familia disperată acasă”, spune tânăra, în înregistrarea video distribuită pe Facebook.

Chiar nu o poate ajuta nimeni???? Vrea doar să ajungă în România

Publicată de Sorin Busuioc pe Marţi, 31 martie 2020