Apelul disperat al Cristinei Țopescu: „Dacă mi se întâmplă ceva, aveți grijă de câinii mei”

Publicat: 13/01/2020 | 11:30

Cristina Țopescu s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. A fost găsită moartă în casa sa din Tunari, duminică seara. Lângă ea se aflau singurele ființe pe care le iubea și de care a avut o grijă deosebită. Este vorba de câinii ei la care ținea foarte mult.

Înaite să moară, Cristina Țopescu și-a rugat apropiații să aibă grijă de de animalel ei. Jurnalista era preocupată ca acestea să nu rămână singure, sau abandonate, atunci când ea nu o să mai fie. „Ne-a rugat pe mine şi pe soţia mea că dacă vreodată se întâmplă ceva să avem grijă de câinii ei”, a declarat Kuki Barbuceanu, reprezentant Vier Pfoten. (CITEȘTE ȘI: “IAU UN SOMNIFER PUTERNIC, NU MAI REZIST ÎN LUMEA ASTA!” PROBA CARE ACREDITEAZĂ IPOTEZA SINUCIDERII. AVEM ULTIMUL MESAJ TRIMIS DE CRISTINA ȚOPESCU UNUI AMIC DE WHATSAPP ÎNAINTE SĂ MOARĂ)

Din cazua faptului că nu a putut să aibă niciodată copii, Cristina și-a concentrat toată atenția și dragostea asupra animalelor sale. Le-a acordat mereu un tratament special și a avut grijă să nu le lipsească nimic. „Tot lângă câinii ăia care au iubit-o şi i-au fost aproape, acolo şi-a dat sfârşitul.”, a declarat și reprezentantul Asociației Kola Kariola.

Decesul Cristinei Țopescu

Jurnalista a fost găsită moartă în prorpia casă. Cei care au declarat decesul au fost polițiștii, care au primit un apel telfonic, de la una din vecinele Cristinei. Aceasta a fost alarmată de faptul că toate telefoanele artistei erau închise și nu o mai văzuse de mai bine de două săptămâni.

Polițiștii ajunși la casa din Tunari cu chemat un echipaj al ambulanței care să confirme decesul. Echipajul ajuns la fața locului a fost șocat de starea în care se afla trupul jurnalistei, pe care nu au fost capabili să o recunoască inițial din cauza degradării.