Apel disperat! O româncă își caută fratele dispărut în Italia, în plină pandemie de coronavirus. “Nu am mai vorbit cu el de două săptămâni, are telefonul închis!”

Publicat: 19/03/2020 | 11:35

În plina pandemie de coronavirus, o româncă este, pur și simplu, disperată. A făcut un apel în speranța că-și va găsi fratele pierdut în Italia. Femeia încearcă de două săptămâni să ia legătura cu el, dar fără succes. Bărbatul are telefonul închis, însă sora lui trage speranțe că, încă, mai este în viață.

VEZI AICI: CRISTI CHIVU, MESAJ PENTRU ROMÂNI DIN ITALIA, ȚARA CU APROAPE 3.000 DE MORȚI DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI. “STAȚI DRACULUI ACASĂ! NIMIC NU VA MAI FI LA FEL!”

Am un frate care este în Italia de 20 de ani. Am vorbit cu el acum două săptămâni înainte să înceapă criza de coronavirus. De atunci nu mai stiu nimic de el. Acum un an a făcut infarct și a stat 28 de zile in comă. Ulterior am aflat. De două săptămâni sun și are telefonul închis„, a povestit sora românului dispărut, pentru stiridiaspora.ro.

Femeia face un apel și îi roagă pe cei care i-au văzut fratele să anunţe carabinierii.

Nu cer bani sau alte lucruri materiale. Vreau doar dacă se poate să discute cineva cu poliția din Italia dacă știu ceva de el. Eu nu știu să vorbesc italiană„, a mai spus femeia.

Bărbatul dispărut se numește GROSU FĂNEL și este născut pe 1 noiembrie 1967.

Aproape 3.000 de morți în Italia!

În Italia, 2.978 de persoane şi-au pierdut viaţa din cauza coronavirusului, un bilanţ foarte apropiat de cel din China (mai mult de 3.200 de morţi) de unde a izbucnit pandemia. În continuare, regiunea Lombardia are două treimi dintre decese.

VEZI AICI: CUM ARATĂ, DE FAPT, CORONAVIRUSUL. PRIMELE IMAGINI-ȘOC, REALIZATE SUB MICROSCOP, CU VIRUSUL UCIGAȘ

Alte regiuni cu multe îmbolnăviri sunt Veneto şi Piemont, care au fiecare în jur de 500 de noi cazuri, iar în Toscana au apărut 300 de cazuri.

Duminică, în Italia au fost înregistrate 368 de decese într-o zi, un total pe care China nu l-a avut până în prezent, potrivit bilanţurilor oficiale.