Apel disperat, la o lună și jumătate de la moartea Cristinei Țopescu: ”Să vină doi oameni și…”

Publicat: 21/02/2020 | 17:57

O lună și jumătate a trecut de când trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit în vila din Otopeni. Acolo, cei care au intrat în locuință au mai descoperit și doi câini, care acum au nevoie de ajutor.

Bonnie şi Sissie se află acum la Sibiu, sub un program de reabilitare cu Deborah Faoro, specialistă în comportament canin. Și au mare nevoie de ajutor, anunță stirileprotv.ro. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA ȚOPESCU VOIA CU ORICE PREȚ SĂ DEVINĂ MAMĂ. DE CE NU A FOST LĂSATĂ SĂ ÎNFIEZE O FETIȚĂ. ANDREEA BERECLEANU A POVESTIT TOT)

Cei doi câini vor mai sta încă 10 zile la Sibiu, dar recuperarea lor completă va mai dura ceva. Și au nevoie, cât de curând, de un stăpân.

„Ajut câini şi oameni să se inteleagă între ei şi să treacă peste traume. Cu asta mă ocup. Pe Sisi şi Bonnie le-am preluat pentru că Cristina a fost un om care a iubit animalele, am urmărit-o de mult timp.

Cel mai bine e să ajungă la oameni diferiţi, la familii diferite, sunt două firi diferite. Bonnie are nevoie de multă răbdare şi de un om care o înţelege, să o ia cu inceptul, cu răbdare şi blândeţe. Sissi e un câine foarte energic, are nevoie de multe plimbări, de joacă, de alergare, de un om care îi dă un pic de lucru fizic şi psihic. Un om mai activ.

E vremea ca şi comunitatea să se ridice, să vină doi oameni şi să-şi asume şi ei un gest de genul ăsta”, a declarat Deborah Faoro. (NU RATA: CRISTINA ȚOPESCU, DIN NOU UITATĂ DE FAMILIE ȘI APROPIAȚI! UNDE SE AFLĂ ACUM CENUȘA REGRETATEI JURNALISTE)

Cine vrea să adopte oricare dintre cele două căţeluşe poate să acceseze pagina de facebook Faoro Sport Dogs şi să intre în legătură cu dresoarea celor două animale. Dacă în aceste 10 zile de recuperare de la Sibiu, Bonnie şi Sissi nu îşi vor găsi stăpân, se vor întoarce la Bucureşti.