Apartamentul în care a fost găsit este singura avere a lui Costin Mărculescu. Moștenitorul locuinței nici nu știe că actorul a murit

Publicat: 12/06/2020 | 18:31

Singurul moștenitor al lui Costin Mărculescu nu știe că acesta a decedat. Regretatul actor nu a lăsat multe lucruri material în urma sa. Apartamentul în care a fost găsit fiind singura avere a lui. Acesta se pare că-I va reveni fiului său de 12 ani.

Acum 5 ani, Costin Mărculescu îl arăta întregii țări, în direct la “Acces Direct”, pe micuțul Bibi, fiul lui. Nu actorul îi ținuse secretă identitatea, ci mama lui, Samira, o fostă iubită a lui Costin, pe care a cunoscut-o în 2003, pe vremea când acesta avea o agenție de fotomodele și tânăra era manechin.

CITEȘTE ȘI: Cum l-a despărţit Lidia Buble pe Răzvan Simion de soţie. S-a aflat, după 5 ani: „I-a propus să îşi petreacă noaptea împreună”

Cei doi n-au avut o relație de lungă durată, însă în 2008 au reluat legătura, iar atunci tânăra a și rămas însărcinată. La momentul respectiv, Samira declara că nu se înțelegea cu Mărculescu și că a decis să se mute la familia ei în Australia, unde l-a și născut pe micuț.

La revenirea în țară, în momentul în care a fost anunțat că are un băiețel, actorul a făcut testul ADN și după ce s-a confirmat, i-a promis atât micuțului, cât și fostei sale iubite, Samira, că va avea grijă de băiețel și că se gândește la un viitor împreună. Din păcate nu a reușit să-și planul la bun sfârșit.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat! Cum se înțelege Betty Salam cu soacra ei: ”Este o femeie…”

Acum, după moartea sa, Bibi, fiul de 12 ani al său este singurul moștenitor de drept al apartamentului din București.

A pierdut averea de 1.000.000 de euro

Apartamentul în care a fost găsit e singura avere materială a lui Costin Mărculescu. Acesta avusese, la începutul anilor 2000, o avere estimată de aproximativ un milion de euro.

CITEȘTE ȘI: Gina Pistol, „somată” să-l părăsească pe Smiley! A făcut public tot: „Te rog frumos să-l laşi în pace!”

După ce a pierdut tot, era implicat în diverse anturaje dubioase, scandaluri și era întruna dator cu bani. Potrivit prietenei sale, Oana Zăvoranu, Costin Mărculescu nu avea bani nici de facturi în ultima vreme.

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu este depus la capela bisericii Sf. Gheorghe Nou, iar prietenii pot veni să-și exprime condoleanțele. Mâine va avea loc înmormântarea.