Apariții „lapte și miere”, scoteau totul la vedere! Imagini interzise minorilor, de la petrecerile Playboy. Ce vedete de la noi făceau show-uri erotice

Publicat: 23/01/2020 | 10:58

În urmă cu 20 de ani, În cluburile de lux din Capitală se organizau adevărate petreceri erotice! Nu exista vedetă care să nu-și dorească să participe la acest eveniment de mare importanță, la care s-au remarcat, de-a lungul timpului, Cosmina Păsărin, Gabriela Cristea, Gina Pistol, Anda Adam și Nicoleta Luciu sunt doar câteva dintre divele de la noi care se dezlănțuiau fără nicio reținere. 

Petrecerile Playboy de acum 20 de ani scoteau la înaintare adevărata „față” a divelor de la noi. Tinere, celebre și neliniștite, femeile din showbizul românesc nu ratau nicio ocazie să facă show de show și să îmbrace ținute care mai de care mai sumare, totul într-un loc de fițe, unde tupeul, fanteziile erotice și transparența erau la ele acasă.

Revistele în care au pozat divele de la noi s-au vândut cât ai zice „Playboy”, iar la momentul respectiv, vedetele noastre au încasat sume frumușele pentru pictorialele pe care le-au făcut. Dezbrăcate sau doar accesorizate cu ceva bijuterii, poziționate în tot felul de ipostaze, care mai de care mai incitante, femeile frumoase și focoase din showbizul nostru au făcut ravagii la momentul respectiv.

Multe dintre acestea nici nu vor să-și mai aducă aminte că au pozat în Playboy și au participat la petrecerile erotice, în timp ce altele se mândresc atunci când vine vorba de această experiență și își aduc aminte cu multă nostalgie de clipele frumoase și neliniștite, din tinerețe. La petrecerile Playboy, divele nu doar că se îmbrăcau extrem de provocator, ci și jucau diverse jocuri, extrem de intime, cum ar fi dansul și bătaia cu frișcă.

Printre vedetele menționate se numără și Gabriela Cristea. bruneta nu și-a schimbat foarte mult înfățișarea și, spre deosebire de celelalte dive care s-au tunat de-a lungul anilor, Gabriela Cristea a preferat să rămână complet naturală.