Apariție mulată și mascată la supermarket! Fără fițe, cunoscuta prezentatoare s-a “înhămat” la sacoșe

Publicat: 31/03/2020 | 00:21

După ce și-a dat demisia de la TV, una dintre cele mai apreciate prezentatoare și-a făcut timp și pentru cumpărături. Fosta vedetă de la Realitatea Plus a avut o apariție de-a dreptul uluitoare la un supermarket din Capitală. Fără fițe, cunoscuta jurnalistă s-a “înhămat” la sacoșe. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase. (VEZI ȘI: Scene de cascadorii râsului cu LAURA CHIRIAC şi DENISE RIFAI. Ce s-a întâmplat în direct)

În urmă cu aproximativ două sptămâni, Denise Rifai și-a anunțat plecarea de la postul de televiziune Realitatea Plus. După o activitate de nouă ani în cadrul trustului, Denise Rifai a decis să își dea demisia, iar acest lucru a intrigat și întristat multă lume. Se pare că decizia prezentatoarei a venit în urma schimbărilor care au intervenit după ce CNA a hotărât închiderea postului de televiziune Realitatea. (NU RATA: CINE TRECE LA PUPITRU, ÎN LOCUL PREZENTATOAREI)

Shopping super-protejat

După această decizie tranșantă, cunoscuta jurnalistă își dedică timpul persoanelor dragi și are timp și de cumpărături. Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Denise Rifai în fața unui supermarket din București.

După ce și-a dat demisia de la TV, Denise Rifai și-a făcut timp și pentru cumpărături

DEMISIE. Prezentatoarea Denise Rifai pleacă de la Realitatea TV

Prezentatoarea TV a avut o apariție de-a dreptul năucitoare. Cu haine mulate, care îi scoteau în evidență silueta de invidiat, și cu echipamentul de protecție ”la purtător”, mănuși + mască de protecție, jurnalista a purces la o serioasă repriză de shopping. (CITEȘTE ȘI: ASISTENTA ȘI BĂIEȚELUL EI AU SCĂPAT DIN FOCARUL DE LA SUCEAVA ȘI…)

Denise Rifai, apariție mulată la supermarket!

După ce a luat la puricat rafturile magazinului și a pus în coș tot felul de produse, Denise Rifai a mai uimit încă odată. Fără fițe de vedetă, cunoscuta prezentatoare s-a “înhămat” la sacoșele pline ochi și deloc ușoare.  Odată ajunsă la mașină, Denise a pus cumpărăturile în portbagaj și a demarat în trombă spre casă.

SCENARIUL 4 | Ce se întâmplă cu bolnavii de coronavirus după activarea acestuia. Noul ministru al Sănătății explică

„Știți ce nu pricep unii? Că Presa nu se vinde. Se face!”

„Știu că mă așteptați mâine seara să fim împreună la #LegilePuterii. Mai ales acum, într-o astfel de situație, când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum și mai ales când se va încheia !

Însă o să vă spun și dvs ce am hotărât încă de joi la prânz, înainte de a intra în emisie. Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act Unilateral. Iar motivul este unul cât se poate de simplu: între mine ca jurnalist și noua linie editorială a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă.

Eu sunt Denise Rifai Moderator și Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Și așa o să rămân! Și nu pot lucra ca profesionist și om care am trăit zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care cu siguranță l-ați remarcat și dvs. (NU RATA: SCENE IREALE ÎN DIRECT LA REALITATEA PLUS! DENISE RIFAI A DAT UN INVITAT AFARĂ)

Fără fițe, Denise Rifai s-a “înhămat” la sacoșe

Plec așadar de la noua Realitatea Plus, dar cu Acea Realitatea TV, care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulțumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică așa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toți anii aceștia, a fost o insulă de independență jurnalistică. Poate singura!

Iar pe dvs, iubiții mei telespectatori, promit să vă iau cu mine, pe toți, Acolo unde o să merg și eu ! PS. Știti ce nu pricep unii? Că Presa nu se vinde. Se face!

Iar eu sunt și rămân Jurnalist”, a scris Denise Rifai pe pagina ei de Facebook, când și-a anunțat plecarea de la Realitatea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)