Apariție ireală! Cum a apărut îmbrăcată Loredana Chivu azi-noapte, la Hanul Lăutarilor din Watford, Anglia

Publicat: 08/12/2019 | 14:48

Atunci când spui Loredana Chivu te gândești, imediat, la fotografiile și filmulețele provocatoare pe care le postează în mediul online. Focoasa vedetă și-a făcut un obicei din a apărea, lipsită de prejudecăți, din ce în ce mai dezbrăcată, iar ultima ”propunere vizuală” ne-a lăsat ”mască”.

Vezi aici filmulețul care a scos-o din minți pe Loredana Chivu!

Cu ultima fotografie, Loredana Chivu a închis, însă, gura tuturor. A dovedit stil și eleganță în Anglia, mai exact la Watford, la Hanul Lăutarilor unde s-a distrat în compania unor prieteni. Frumoasa blondină s-a îmbrăcat în argintiu și a atras privirile tuturor.

(CITEȘTE ȘI: Cum arăta Loredana Chivu înainte de operațiile estetice)

În fața localului s-a fotografiat, iar imaginea a postat-o pe contul personal de socializare. În doar câteva minute, poza a strâns sute de aprecieri, fanii felicitând-o pentru vestimentația pentru care a optat.

Loredana Chivu, de câte ori și-a schimbat silicoane și câte operații estetice și-a făcut

În vârstă de 29 de ani, Loredana Chivu și-a schimbat de trei silicoanele până în prezent. În afară de aceste intervenții chirurgicale destul de delicate, ea și-a făcut rinoplastie și și-a injectat buzele și posteriorul despre care a subliniat că nu și l-a operat. În galeria foto a articolului puteți vedea mai multe imagini HOT cu aparițiile vedetei pe litoralul românesc, unde a îmbrăcat costume de baie extrem de sexy.

O să spun în premieră câte operații am. Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeaze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa. Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arate dacă nu umblu și estetic. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine. La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă voiam mai mare trebuia să fac exerciții la sală care îmi măreau și picioarele și n-am vrut asta. Am avut noroc că la față nu am avut nevoie, fațate nu am, sunt dinții mei”, a declarat Loredana Chivu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.