Aparențele înșală! Culiță Sterp și Jador au rămas faliți!? Ce s-a întâmplat cu succesul celor doi cântăreți

Publicat: 08/06/2020 | 18:07

Când lumea lor părea că nu poate fi mai plină de succes și prosperitate, iată că Jador și Culiță Sterp s-au lovit de o ”gaură” financiară de neînlocuit. Cei doi au fost păcăliți pe plan muzical.

Totul s-a întâmplat din cauza unui cântăreț albanez, ale cărui acorduri muzicale au fost împrumutate pentru piesa lui Jador și a lui Culiță Sterp. Piesa a avut un succes rapid pe internet, reușind să stea zile bune în Trending pe YouTube. Mai mult, s-a bucurat de foarte multe vizualizări, în jur de 10 milioane de oameni urmărit clipul.

CITEȘTE ȘI: El a anunțat separarea, dar încă speră la o împăcare? Detaliul care îl dă de gol pe Răzvan Simion în ceea ce privește despărțirea de Lidia Buble

Culiță Sterp a povestit că el și Jador au încheiat o înțelegere cu cântărețul albanez, care se pare că nu și-a ținut partea. Acesta a solicitat ca piesa să fie ștearsă de pe contul de Youtube al lui Culiță Sterp și ca toți banii de pe urma acesteia să ajungă în conturile lui.

CITEȘTE ȘI: Prima reacție a ex-nevestei lui Răzvan Simion, după ce a aflat că fostul ei soț s-a despărțit de Lidia Buble: „Sfârșitul e…”

„Eu vorbisem cu băiatul ăla care cântă originala, din Albania. Am printul cu el (n.r. print-ul conversației) și l-am întrebat dacă putem să facem un cover după piesa lui. Până la urmă nu a fost cover că am piesa seamănă cam 70%. Cover înseamnă să semene 100%. Noi am schimbat ritornele, am schimbat multe chestii și a zis că da, putem să facem, nicio problemă”, a precizat Culiță Sterp, conform Playtech.

CITEȘTE ȘI: Răzvan Simion suferă „ca un câine” după despărțirea de Lidia Buble. Care ar fi, de fapt, motivul real al separării

Piesa a dispărut de pe conturile lui Jador și Culiță Sterp, însă a fost urcată pe contul albanezului, care se bucură acum de tot succesul cântăreților români.