Apar noi informații în legătură cu crima din Onești. În apartament se aflau de fapt 3 muncitori

Publicat: 04/03/2021 | 13:18

Noi informații în legătură cu crima din Onești ies la iveală. Se pare că, inițial, ar fi fost trei muncitri în apartamentul groazei.

Potrivit Antena 3, în apartamentul groazei au fost, inițial, trei persoane: cei doi muncitori și șeful lor. Cel din urmă să plece cu puțin timp înainte ca Gheorghe Moroșan să ajungă în apartament.

Inginerul Jitea Dan le-a adus celor doi muncitori materiale și un bidon cu apă. Ulterior, a plecat din apartament și a fost apelat de pe numărul unuia dintre muncitori. La telefon era un individ care s-a recomandat a fi Moroșan, susținând că el este proprietarul apartamentului. Acesta i-a adresat inginerului mai multe amenințări și injurii.

Jitea Dan i-a închis telefonul și a informat-o pe șefa atelierului, spunându-i că la apartament este ceva în neregulă. Aceasta i-a spus să îl sune pe directorul de producție care, după ce a fost informat, a sunat poliția.

A ucis doi muncitori, pe care i-a luat ostatici

Doi muncitori care efectuau lucrari de renovare intr-un apartament din Onesti au fost luati ostatici Gheorghe Moroșan, fostul proprietar al locuinței. (CITEȘTE ȘI: CRIMINALUL DIN ONEȘTI AMENINȚA ÎNCĂ DIN 2018 CĂ SE VA RĂZBUNA: ”CU ARMA DE FOC ÎMI VOI FACE DREPTATE”)

A intrat peste ei și i-a amenințat cu cuțitul. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Negocierile s-au sfarsit tragic când unul dintre ostatici ar fi încercat să îi smulgă cuțitul răpitorului. Gheorghe Moroșan i-a înjunghiat pe cei doi bărbați, care au murit.

Criminalul a fost împușcat de polițiști, dar a fost dus la spital și operat. În momentul de față, starea lui de sănătate este stabilă.