Anunţul trist făcut de Radu Vâlcan! Mesajul emoţionant pentru Adela Popescu: „Iubire…”

Publicat: 25/03/2020 | 15:42

 Filmările de la sezonul 6 „Insula Iubirii” din Republica Dominicană, s-au încheiat rapid iar Radu Vâlcan se întoarce în România. Va intra imediat în carantină!

Astăzi, în mediul online, Radu Vâlcan a anunţat că se întoarce în România. După ce călătoreşte în mai multe ţări, după ce intră în contact cu multe persoane în drumul său spre ţară, prezentatorul de la Antena 1 va intră în carantină.

Chiar el a dezvăluit că timp de două săptămâni va sta departe de soţie, de copii, de toată familia sa.Radu Vâlcan se întoarce din Republica Dominicană.

Anunțul lui Radu Vâlcan a fost făcut în mediul online că se întoarce în România, dar nu direct la familie. Chiar el a dezvăluit că timp de două săptămâni va sta departe de soţie, de copii, de toată familia sa.

Motivul? A a decis să se izoleze singur pentru a îi proteja pe cei dragi. „Iubire, vin acasă, ne vedem peste două săptămâni…??” a scris Radu pe Instagram.

Cât timp s-au aflat acolo, aproximativ trei săptămâni, şi el, dar şi întreaga echipă şi concurenţii au fost testaţi de medici, aproape zilnic le-a fost luată temperatura, nu cumva să fie infectaţi cu coronavirus.