Anunțul specialiștilor din S.U.A! Când va fi vârful pandemiei de coronavirus în România

Publicat: 12/04/2020 | 21:34

Anunțul specialiștilor din S.U.A! Când va fi vârful pandemiei de coronavirus în România și când se vor înregistra ultimele decese din cauza coronavirusului.

Conform Institutului de Evaluare a Sănătății din Washington, ultimele decese,în România, din cauza coronavirusului vor fi în data de 7 mai. De asemenea, vârful pandemiei ar fi pe 14-15 aprilie.

Până astăzi – 12 aprilie – pe teritoriul României au fost confirmate 6.300 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 852 au fost declarate vindecate și externate. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS. RĂSPUNSUL POLIȚIEI ROMÂNE: AVEM SAU NU VOIE SĂ ORGANIZĂM PETRECERI, DE PAȘTE?)

Totodată, până acum, 314 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman și Gorj, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 310 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 204 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 24.193 de persoane. Alte 68.757 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 62.328 de teste.