Anunțul pe care l-a făcut premierul Câțu: când se va renunța la carantina de noapte

Publicat: 26/04/2021 | 21:30

Florin Câțu a avut o intervenție, în cursul zilei de luni, anunțând când se va renunța la carantina de noapte. Premierul a explicat că ține de numărul persoanelor vaccinate, existând aici un prin target.

Astfel, premierul Florin Câți a spus că e obligatoriu ca cinci milioane de români să fie vaccinați pentru a lua în calcul ridicarea carantinei. Alfel, nici nu se gândește la ridicarea acesteia, indifferent de rata de infectare pe fiecare localitate. Vaccinarea a cinci milioane de oameni ar trebui să se realizeze până la data de 1 iunie. (CITEȘTE ȘI: S-A RIDICAT CARANTINA PENTRU GRECIA! CE TREBUIE SĂ FACĂ ROMÂNII CARE PLEACĂ ACOLO ÎN VACANȚĂ)

Anunțul pe care l-a făcut premierul Câțu: când se va renunța la carantina de noapte

Florin Câțu a fost prompt atunci când a fost întrebat dacă se va renunța la carantina de noapte în cazul prelungirii stării de alertă. “Avem un obiectiv important la 1 iunie 5 milioane de persoane vaccinate. Pentru români trebuie să fie foarte clar că dacă vrem să revenim la normalitate, să mergem din nou la restaurante, să mergem la concerte, să mergem la plajă, să mergem în vacanţe, trebuie să ne vaccinăm”, a afirmat premierul, potrivit News.ro. (NU RATA: ÎNCEPÂND DE MIERCURI SEARĂ, CINCI LOCALITĂȚI DIN JUDEȚUL ILFOV IES DIN CARANTINĂ)

“În acest moment nu, depinde cum evoluează lucrurile în perioada următoare”, a încheiat Câțu, referindu-se la eliminarea carantinei de noapte. Circulaţia pe timpul nopţii este restricţionată între orele 22.00 şi 5.00.

Sursa foto: Facebook