Anunțul pe care Anca Țurcașiu l-a făcut după 23 de ani de căsătorie

Publicat: 14/01/2020 | 13:03

Gurile rele au tot spus despre Anca Țurcașiu și soțul ei că sunt în pragul divorțului. Vedeta a făcut anunțul cel mare, chiar zile trecute, care a închis gura tuturor. Cei doi au fost în vacanță și au postat fotografii inedite, spre bucuria fanilor care se așteptau la  o despărțire.

Anca Țurcașiu a ales să își celebreze aniversarea de nuntă în Peru. Cei doi soți au petrecut o vacanță romantică departe de România, chiar în celebrul sat incaș Machu Picchu, unde au interacționat cu localnicii și au încercat să le cunoacă obiceiurile și tradițiile. Aceasta a fost destinația pe care au ales-o pentru a sărbători cei 23 de ani de căsătorie. (CITEȘTE ȘI: ANCA ȚURCAȘIU, DE NERECUNOSCUT, DUPĂ SCHIMABAREA DE LOOK. CUM ARATĂ BLONDĂ ȘI CU BRETON: „ASTA DA REINVENTARE”)

Vedeta și soțul său, Cristian Georgescu s-au bucurat de vacanța împreună și par mai fericiți a niciodată în pozele ce le-au postat pe rețelele de socializare. Anca Țurcașiu a făcut publice  mai multe fotografii în care radiază de fericire și a asigurat fanii prin descrierea care a însoțit acele imagini că relația ei merge perfect dupa 23 de ani.  „De 23 de ani împreună! La mulți ani! #iubireamea”, a postat Anca

Se pare că zvonurile negative nu au atins-o  pe actriță, care  s-a bucurat din plin de vacanța alături de soțul ei. În toate postările ea apare cu zâmbetul pe buze și pare fără griji.